Flipkart Kya Bolti Public Today Quiz Answer 4 October | Flipkart Quiz

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answer: Flipkart most popular E-commerce company, which provides different goods and services. Flipkart platform Introduced Kya Bolti Public The Game Of Truth and Win Lakhs Everyday Contest Is Live Now. You Can Play The Flipkart Kya Bolti Public Quiz And Win Assured Gifts.

How we play Flipkart For Your Information Quiz? | Episode: 24

  • Download the Flipkart App From the Google Play Store or App Store.
  • Open and Sign up now to the Flipkart App.
  • Go to the Game Section In the App & Find Fake Or Not Fake Answers Quiz
  • Here Will Be 3 Questions show now
  • Answer All the Quiz Questions Correctly To Win the exciting Gifts and rewards.

How we play Flipkart For Your Information Quiz?

  • Download the Flipkart App From the Google Play Store or App Store.
  • Open and Sign up now to the Flipkart App.
  • Go to the Game Section In the App & Find Fake Or Not Fake Answers Quiz
  • Here Will Be 3 Questions show now
  • Answer All the Quiz Questions Correctly To Win the exciting Gifts and rewards.

Flipkart Kya bolti Public Quiz Details | Season:- S4 Episode: 24

  1. Quiz Name: Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers
  2. Prizes: Exciting Prizes and Rewards
  3. Based on: Basic skills and General Knowledge
  4. Flipkart Kya Bolti Public Contest Date3rd October
  5. Contest Prize:Flipkart 1 Lakh + Prizes.
  6. Result: Immediately

Note: Flipkart Terms & Conditions Apply.

Flipkart All Quizzes Answer in One Place | 3rd October | Details

Note: Save this page to HomeScreen on your mobile, because all quizzes are daily updated.

Sr. NoQuiz NameLinks
1.Kya Bolti Public Today Quiz AnswerClick-Here
2.Flipkart Power Play With Champions Today Quiz AnswerClick-Here
3.Flipkart Daam Sahi Hai Today Quiz AnswersClick-Here
4.Flipkart Fake or Not Fake Today Quiz AnswersClick-Here
Flipkart Quiz Answers

Flipkart Kya Bolti Public Today Quiz Answer 4 October | Episode- 25

Q1: Which celebrity couple do people love more?

Answer 1: Deepika- Ranveer

Q2: What do people like watching more

Answer 2: Movies

Q3: Do people try on clothes before they buy

Answer 3: Yes

Flipkart Kya Bolti Public Today Quiz Answer 2 October | Episode- 24

Q1: What do people prefer doing on Sunday

Answer 1: Sleeping

Q2: Do people prefer diamond or gold jewelry?

Answer 2: Gold

Q3: Do people prefer listening to music while working

Answer 3: No

Flipkart Kya Bolti Public Today Quiz Answer 2 October | Episode- 22

Q1: Do people need one alarm or more than one to wake up?

Answer 1: One Alarm

Q2: Which cousin siblings duo looks better

Answer 2: Parineeti- Priyanka

Q3: Do people prefers being clicked by others or take their selfies

Answer 3: Taking Selfie

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!