Flipkart Fake Or Not Fake Today Quiz Answers 4 October | Flipkart Quiz

Flipkart Fake Or Not Fake Today Quiz Answers:Fake OR Not Fake Quiz organized by Flipkart app. Here, you can win exciting prizes and more by playing games. We can use Flipkart Fake Or Not Fake Quiz you can earn free vouchers and super coins and that for shopping on the platform.

How to Play Flipkart Fake or Not Fake Quiz?

1:- Download the Flipkart App From the Google Play Store or App Store.

2:- Open and Sign up now to the Flipkart App.

3:- Go to the Game Section In the App & Find Fake Or Not Fake Answers Quiz

4:- There Will Be 3 Questions show now

5:- Answer All the Quiz Questions Correctly To Win the exciting Gifts and rewards.

Check all the Details Of Quiz Fake or Not Fake 4th October

  1. Name:- Fake Or Not Fake
  2. Episode No:–S_E_296
  3. Quiz Type:- Video
  4. Prizes:- Super Coins
  5. Question-Based On:- General Knowledge
  6. Conducted By:- Flipkart App
  7. Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm

Flipkart All Quizzes Answer in One Place | 4th October | Details

Note: Save this page to HomeScreen on your mobile, because all quizzes are daily updated.

Sr. NoQuiz NameLinks
1.Kya Bolti Public Today Quiz AnswerClick-Here
2.Flipkart Power Play With Champions Today Quiz AnswerClick-Here
3.Flipkart Daam Sahi Hai Today Quiz AnswersClick-Here
4.Flipkart Fake or Not Fake Today Quiz AnswersClick-Here
Flipkart Quiz Answers

Flipkart Fake Or Not Fake Today Quiz Answer 4 October | Episode No. 296

Q1: Exercise bright star is a multinational military exercise held in India?

Answer 1: Fake

Q2: The tallest building in the world is located in Dubai

Answer 2: Not Fake

Q3: More than 5 actors have played the role of James bond

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Today Quiz Answer 3 October | Episode No. 295

Q1: MU variant of the coronavirus was first identified in china

Answer 1: Fake

Q2: Disha Patani has worked as a child artist in a Telugu film

Answer 2: Fake

Q3: Elephant tusks do not grow back

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Today Quiz Answer 2 October | Episode No. 293

Q1: Saif Ali Khan’s ancestral home Pataudi palace is located in Haryana.

Answer 1: Not Fake

Q2: Elon musk went to space in 2021

Answer 2: Fake

Q3: Jhinga is scientifically not classified as fish

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Today Quiz Answer 1 October | Episode No. 292 | Episode 293 -Life of Butterfly

Q1: A caterpillar can turn into a butterfly.

Answer 1: Not Fake

Q2: Famous Hindi author Munshi Premchand’s real name is Dhanpat Rai.

Answer 2: Not Fake

Q3: Entomology is the science that studies animals.

Answer 3: Fake

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!