Daily Trivia Today Quiz Answer 13 September 2021

Daily Trivia Quiz is organized by the Flipkart app, if you can win the exciting prizes and more then you can play now Daily Trivia Quiz. Present time Flipkart organize the different quizzes, games and distribute prizes and rewards on the basis of your skills. In a Flipkart app go to the game section and play now, Give the correct answer for all questions and you are eligible for winning the rewards.

How To Play Flipkart Daily Trivia Quiz 2021

  • Open Flipkart App
  • Go To Game Zone
  • Click On Daily Trivia Banner
  • Search For Daily Trivia
  • Answer all 5 questions with correct answers

Flipkart Today All Quiz Answer 13th September 2021

  • Flipkart Daam Shi Hai Today Quiz Answer: Click Here
  • Flipkart Fake or Not Fake Today Quiz Answer: Click Here
  • Flipkart Khel Paheliyon Ka Today Quiz Answer: Click Here
  • Flipkart Dating Aaj Kal Today Quiz Answer: Click Here
  • Flipkart Daily Trivia Today Quiz Answer: Click here

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 13 September 2021

Q1: In the TV series Friends, what is the surname of Chandler?

Answer: (A) BING

Q2: Which of these actresses played a double role in her debut film?

Answer: (A) DEEPIKA PADUKON

Q3: The Hollywood film starring Tom Hanks ‘Sully’ is about a plane’s emergency landing on the

Answer: (A) HUDSON RIVER

Q4: Director S. Shankar made his debut with which 1193 Tamil film?

Answer: (A) GENTLEMEN

Q5: Which of these Shah Rukh Khan films did not win the Filmfare Award for Best Film?

Answer: (A) SWADES

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 7 September 2021

Q1: The popular web series ‘Tripling’ is produced by which media house?

Answer 1: TVF

Q2: Which TV series is about CIA officer Carrie Mathison?

Answer 2: Homeland

Q3: Which 1960 historical film was re-released in 2004 in a full-color version?

Answer 3: Mughal-e-Azam

Q4: Which character in the comedy show Dekh Bhai Dekh was played by Shekhar Suman?

Answer 4: Sameer Diwan

Q5: Which of these Hollywood actresses was born in Darjeeling?

Answer 5: Vivien Leigh

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 6 September 2021

Q1: Which is the world’s second-largest religion with over 1.8 billion followers?

Answer 1: ISLAM

Q2: World’s first mobile call was made between employees of Motorola and

Answer 2: BELL LABS

Q3: Called lead, the tip of a pencil is made up of what?

Answer 3: GRAPHITE

Q4: The name of which dish literally means ‘spicy food suitable for a diet’?

Answer 4: JELFREZI

Q5: Which city was briefly called Batmania, in honor of its founder John Batman?

Answer 5: MELBOURNE

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 5 September 2021

Q1: Which of these countries does not participate in the South Asian Games?

Answer 1: CHINA

Q2: Who will captain the Indian team for the 2020 ICC Women’s T20 World Cup?

Answer 2: HARMANPREET KAUR

Q3: Who received the Polly Umrigar Award for the best international cricketer (2018 – 19)?

Answer 3: JASPREET BUMRAH

Q4: Who registered the highest ever individual score (147) in Big Bash League history?

Answer 4: MARCUS STOINIS

Q5: Which of these Indian weightlifters was recently banned by NADA for doping?

Answer 5: SARBJEET KOUR

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!