Daam Sahi Hai Quiz Answers 4 October 2021

Daam Sahi Hai Quiz Answer: Flipkart is the biggest online E-commerce website, and Daam Sahi hai Quiz is hosted by the Flipkart app. You Can Play The Flipkart Daam Sahi Hai Quiz And Win Assured Prizes. If You Are Looking For Fast And Right Answers Here Are All 3 Correct Answers To The Quiz and win exciting prizes.

How To Play Flipkart Daam Sahi Hai Quiz ?

  1. Download the Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open and Sign In To The Flipkart App.

3. Search “Game Section In The App & Find Daam Sahi Hai Answers Quiz

4. There Will Be A Total Of 3 Questions

5. Answer All The Quiz Questions Correctly To Win Gifts.

Flipkart All Quizzes Answer in One Place | 4th October | Details

Note: Save this page to HomeScreen on your mobile, because all quizzes are daily updated.

Sr. NoQuiz NameLinks
1.Kya Bolti Public Today Quiz AnswerClick-Here
2.Flipkart Power Play With Champions Today Quiz AnswerClick-Here
3.Flipkart Daam Sahi Hai Today Quiz AnswersClick-Here
4.Flipkart Fake or Not Fake Today Quiz AnswersClick-Here
Flipkart Quiz Answers
  • Quiz Name – Flipkart Dam Sahi Hai Quiz Answers
  • Episode No. 151
  • Prizes – Exciting Prizes
  • Based on- General Knowledge
  • Flipkart Dam Sahi Hai Contest Date – 4 October, 12.00 AM To 11:59 PM
  • Contest Prize – Flipkart 1 Lakh + Prizes.
  • Result – Immediately

Daam Sahi Hai Quiz Answers 4 October | Episode 151 | Sling Bag

Q1: Is the MRP of times smith designer stylish analog watch for men Is greater than or less than 1000?

Answer 1: Greater Than 1000 Rs

Q2: The MRP of the puma full sleeve men sweatshirt falls under which price range

Answer 2: 2000-2999 Rs

Q3: What is the combined MRP of accessorize zinc stud earring and forever 21 pink women sling bag

Answer 3: 2244 Rs

Daam Sahi Hai Quiz Answers 2 October | Episode 150 | Box Bed

Q1: What product am I?

Answer 1: Shree Ganesh Buddha Lamp

Q2: What is the MRP of okra diwan bed engineered wood single box bed

Answer 2: 14999 Rs

Q3: Is the MRP of nilkamal freedom mini medium standing cabinet is greater than or less than 3900

Answer 3: Greater Than 3900 Rs

Daam Sahi Hai Quiz Answers 2 October | Episode 149 |

Q1: What is the MRP of Novus creations men solid cotton kurta?

Answer 1: 1099

Q2: What are the combined MRP of brittmo floral cushions and pillow cover and metalsmith neo double solid wood sofa bed?

Answer 2: 41190

Q3: Fill in the missing digits the MRP of Fitbit charge 2 large smartwatch is 1-9

Answer 3: 14999

Daam Sahi Hai Quiz Answers 1 October | Episode 148 | Water Fountain

Q1: The MRP of Kiryat Internation copper water bottle is 10000

Answer 1: True

Q2: Is the MRP of human delight water fountain greater than or less than 15000

Answer 2: Greater Than 15000 Rs

Q3: Who am I?

Answer 3:Lakme Matte Passion Lipstick

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!