Fake or Not Fake Quiz Answer 17 May 2021 | Fake or Not Fake -

Fake or Not Fake Quiz Answer 17 May 2021 | Fake or Not Fake

Fake or Not Fake Quiz Answer 17 May:Fake OR Not Fake Quiz organized by Flipkart app. Here, you can win exciting prizes and more by playing games. We can use Flipkart Fake Or Not Fake Quiz you can earn free vouchers and super coins and that for shopping on the platform.

How to Play Flipkart Fake or Not Fake Quiz?

1:- Download the Flipkart App From the Google Play Store or App Store.

2:- Open and Sign up now to the Flipkart App.

3:- Go to the Game Section In the App & Find Fake Or Not Fake Answers Quiz

4:- There Will Be 3 Questions show now

5:- Answer All the Quiz Questions Correctly To Win the exciting Gifts and rewards.

Check all the Details Of Quiz Fake or Not Fake 17 May

  1. Name:- Fake Or Not Fake
  2. Episode No:–S_E_
  3. Quiz Type:- Video
  4. Prizes:- Super Coins
  5. Question-Based On:- General Knowledge
  6. Conducted By:- Flipkart App
  7. Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm

Flipkart All Quizzes Links with Answer: 17 May

Daily Trivia Today Quiz Answer: Click Here

Aage Kya (What Next) Today Quiz Answer: Click Here

Prize Wali Paathshala Today Quiz Answer: Click Here

Fake Or Not Fake Today Quiz Answer: Click Here

Daam Shi Hai Today Quiz Answer: Click Here

Crime Stories Khoj Apradhi Ki: Click Here

FYI Today Quiz Answer: Click Here

Fake or Not Fake Today Quiz Answer 17 May 2021

Coming Soon…

Fake or Not Fake Today Quiz Answer 16 May 2021

Q1: Candy floss was invented by a Dentist.

Answer 1: Not Fake

Q2: Rhinos use their urine to communicate with others.

Answer 2: Not Fake

Q3: Tezaab was Madhuri Dixit’s first film.

Answer 3: Fake

Fake or Not Fake Today Quiz Answer 15 May 2021

Q1: Harmanpreet Kaur is the first Indian woman cricketer to score 10000 international runs.

Answer 1: Fake

Q2: Gorillas beat their chests when they are hungry.

Answer 2: Fake

Q3: Infants have taste buds on their tonsils.

Answer 3: Not Fake

Fake or Not Fake Today Quiz Answer 14 May 2021

Q1: Adolf Hitler Was Nominated For Nobel Peace Prize

Answer 1: Not Fake

Q2: The 2016 Rio Olympics Were The First Olympics In Which All Participating Countries Sent Women Athlete

Answer 2: Fake

Q3: The Phobia Of Eggs Is Called Ovophobia

Answer 3: Not Fake

Fake or Not Fake Today Quiz Answer 13 May 2021

Q1: Vikram Seth is the author of the famous novel ‘The White Tiger’.

Answer 1: Fake

Q2: Liquid and solid oxygen are colourless.

Answer 2: Fake

Q3: Dolphins sleep with one eye open.

Answer 3: Not Fake

Fake or Not Fake Today Quiz Answer 6 May 2021

Q1: Dalcha is made of Chana Dal.

Answer 1: NOT FAKE

Q2: The Pandya brothers is the third such duo of brothers who have played for India.

Answer 2: NOT FAKE

Q3: Ishan Khatter’s first movie appearance was in Dhadak.

Answer 3: FAKE

Fake or Not Fake Today Quiz Answer 5 May 2021

Q1: The lungs are the only organ that can float on water

Answer 1: Not Fake

Q2: Saif ali Khan and Kereena Kapoor were seen first time on screen together

Answer 2: Fake

Q3:  Mahatma Gandhi was nominated 5 time for Nobel

Answer 3: Not Fake

Fake or Not Fake Today Quiz Answer 4 May 2021

Q1: Virender Sehwag is the first Indian to score a century in the IPL

Answer 1: Fake

Q2:  Pigeon’s feathers weigh more than their bones.

Answer 2: Not Fake

Q3:  International Firefighter’s day was adopted after an incident in Australia.

Answer 3: Not Fake

Fake or Not Fake Today Quiz Answer 3 May 2021

Que 1: Our national cricket team was the first Indian sports team that had visited Australia.

Answer 1: Fake

Que 2: Weight of a Blue Whale’s tongue is as much as an Elephant’s weight.

Answer 2:  Not Fake

Que 3: In China ‘Garlic’ is used as glue to fix glass materials.

Answer 3: Not Fake

Fake or Not Fake Today Quiz Answer 2 May 2021

Que 1: Tuna is called Rawas in Hindi.

Ans 1: FAKE 

Que 2: Taj Mahal was built after Charminar.

Ans 2: FAKE 

Que 3: Lizards do push up to communicate.

Ans 3: NOT FAKE

Fake or Not Fake Today Quiz Answer 1 May 2021

Que 1: ‘Labour Day’ was originated in India.

Ans 1: FAKE 

Que 2: Morarji Desai was the first Chief Minister of Maharashtra.

Ans 2: FAKE 

Que 3: World’s largest ship graveyard is in Gujarat.

Ans 3: NOT FAKE 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!