Flipkart FYI Quiz Answer Today 7 March

FYI stands for “For Your Knowledge” is a very popular topic and in this topic, Flipkart provide a platform for playing quizzes and win exciting prizes. FYI quiz answer today is available here.

How we play Flipkart For Your Information Quiz?

  • Download the Flipkart App From the Google Play Store or App Store.
  • Open and Sign up now to the Flipkart App.
  • Go to the Game Section In the App & Find Fake Or Not Fake Answers Quiz
  • Here Will Be 3 Questions show now
  • Answer All the Quiz Questions Correctly To Win the exciting Gifts and rewards.

Flipkart All Quizzes Links with Answer: 7 March

Flipkart Fake Or Not Fake Today Quiz Answer

Flipkart FYI Today Quiz Answer

Flipkart Daam Shi Hai Today Quiz Answer

Flipkart Daily Trivia Today Quiz Answer

Flipkart Kya Bolti Public Today Quiz Answer

Flipkart FYI Answers Today 7 March 2021–

Q1: Which Of These Fruits Is Normally Used To Make Chyavanprash ?

Answer 1: Amla

Q2: Which Is The Most Common Gas In The Earthy’s Atmosphere ?

Answer 2: Nitrogen

Q3: 3. Which Company Made The First Ever Mobile Phone ?

Answer 3: Motorola

6 Mach 2021

Q1  Which Of These Letters Is Found Between The Letters ‘ U ‘ And ‘ O ‘ On A QWERTY Keyboard ?

Answer 1: I

Q2: Which Of These Is Found In The Full Form Of The USB Used In Computers

Answer 2: (Image 1)

Q3: Which Of These Animals Represents The Bahujan Samaj Party In India ?

Answer 3: Elephant

Flipkart FYI Answers Today 5 March 2021–

  1. Maldives 2. Akbar’s Tombs 3. Manish Pandey

Flipkart FYI Answers Today 4 March 2021–

  1. Italy 2. 6 3. My Dear Kuttichathan

Q1: Which Country Has Given Pizza And Pasta To The World ?

Answer 1:Italy

Q2: How Many Legs Does A Mosquito Have ?

Answer 2: 6 

Q3: Which Is The First Indian 3D Film ?

Answer 3: My Dear Kuttichathan

Flipkart FYI Answers Today 3 March 2021–

  1. Zaheer Khan 2. Sardar Vallabh 3. Odissa

Flipkart FYI Answers Today 2nd March 2021–

  1. Patna 2. Biryani 3. USA

Q1: Which Of These Places Marks The Birthplace Of Guru Gobind Singh?

Answer 1: Patna

Q2: What Are Dindigul Memoni – Thalassery And Ambur All Types Of?

Answer 2: Biryani

Q3: In Which Country Did The First Aeroplane Fly?

Answer 3: USA

Flipkart FYI Answers Today 1st March 2021–

Q1: Who Is Acknowledged To Have Coined The Name TEJAS’ For The Indian Made Light Combat Aircraft?

Answer 1: Atal Bihari Vajpayee

Q2: Which Of These Teams Has Never Won The IPL?

Answer 2: Kings Xl Punjab

Q3:  In Which Town Or Village Does Chhota Bheem Live In The Popular TV Cartoon Series?

Answer 3: Dolakpur

Leave a Comment

error: Content is protected !!