Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 6 March

Daily Trivia Quiz is by Flipkart app, if you can win the excited prizes and more than you can play now Daily Trivia Quiz. Present time Flipkart organize the different quizzes, games and distribute prizes and rewards based on your skills. In a Flipkart app, go to the game section and play now, give the correct answer for all questions and you are eligible for winning the rewards.

How we play Flipkart For Your Information Quiz ?

  • Download the Flipkart App From the Google Play Store or App Store.
  • Open and Sign up now to the Flipkart App.
  • Go to the Game Section In the App & Find Fake Or Not Fake Answers Quiz
  • Here Will Be 5 Questions show now
  • Answer All the Quiz Questions Correctly To Win the exciting Gifts and rewards.

Flipkart All Quizzes Links with Answer: 6 March

Flipkart Fake Or Not Fake Today Quiz Answer

Flipkart FYI Today Quiz Answer

Flipkart Daam Shi Hai Today Quiz Answer

Flipkart Daily Trivia Today Quiz Answer

Flipkart Kya Bolti Public Today Quiz Answer

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 6 March 2021

Q1: Which Of These Countries Is Not A Part Of The West Indies Cricket Team?

Answer 1: Ghana

Q2: – From 1930 To 1970, Which World Cup’s Winners Were Given The Jules Rimet Trophy ?

Answer 2: Football

Q3: – Who Recently Became The Fastest Indian Bowler To Take 250 Wickets At Home In Test Cricket ?

Answer 3: R. Ashwin

Q4:- After Which NBA Player Is The Bird In The Logo Of Twitter Named ?

Answer 4: Larry Bird

Q5:- For Which Popular NBA Player Was The Nickname “His Airness” Used?

Answer 5: Michael Jordan

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 5 March 2021

Q1: Which Of The Following Term Refers To The Skilled Singers Of Indian Classical Music ?

Answer 1: Gandharv

Q2:Who Was The Subject Of A Ketan Mehta Biopic Starring Aamir Khan?

Answer 2: Mangal Pandey

Q3: Which Singer Started With The Group ‘The Wailers’ And Is Now A Global Icon?

Answer 3: Bob Marley

Q4: Javed Jaffrey Is The Son Of Which Legendary Comedian?

Answer 4: JagdeepHrithik Roshan

Q5: J. Om Prakash, An Eminent Producer And Director Is The Maternal Grandfather Of

Answer 5: Hrithik Roshan

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 4 March 2021

Q1:The Vice President Of India Is Also The Chairperson Of What ?

Answer 1: Rajya Sabha

Q2: If You Are Standing Facing The Rising Sun , What Is The Direction To Your Left ?

Answer 2: North

Q3:  Which Sultan Of Delhi Was Bom As Fakhr Malik Jauna Khan ?

Answer 3: Muhammad Bin Tughluq

Q4: In 2018 , Which Country Created A Blue Bond To Raise Money For Maritime Protection ?

Answer 4: Seychelles

Q5: The Emblem Of Which State Has A Mithun Bison And The Word ‘ Unity ‘ Inscribed ?

Answer 5:  Nagaland

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 3 March 2021

Q1:  Which Of These Martial Art Forms Originated In Japan ?

Answer 1: Judo.

Q2: Who Is The Second Indian Batsman To Get His Test Double Century With A Six ?

Answer 2: Mayank Agarwal

Q3: To Which IPL Team Was Ajinkya Rahane Recently Traded By The Rajasthan Royals ?

Answer 3: Delhi Capitals 

Q4: What Is The Maximum Points That Can Be Scored With A Basket In Basketball ?

Answer 4: Three

Q5:  Which NBA Player Was Born Ferdinand Lewis Alcindor Jr ?

Answer 5: Kareem Abdul-Jabbar

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 2 March 2021

Q1: Who Played The Role Of Ali Fazal’s Father In The Film Prassthanam?

Answer 1: Sanjay Dutt 

Q2: Which Actor Hails From Gopalganj And Went To NSD Before Being Cast In The Film Run?

Answer 2: Pankaj Tripathi

Q3: Musician Duo Hariharan And Lesle Lewis Are Collectively Known As

Answer 3:  Colonial Cousins

Q4: Pirates Of Silicon Valley Is A 1999 Film Based On The Rivalry Between

Answer 4: B Gates And S Jobs

Q5: Which Iconic Bollywood Film Has Been Remade In Hollywood As ‘Broken Horses’?

Answer 5: Parinda

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 1st March 2021

Q1: On Which Country’s Flag Would You Find The Famous Angkor Wat Temple?

Answer 1: Cambodia

Q2:The Sister Of Which Actress Recently Wrote The Book I’ve Never Been (Un)Happier?

Answer 2: Alia Bhatt

Q3: 1 Astronomical Unit Roughly Corresponds To The Distance Between

Answer 3: Sun And Earth

Q4: On The Packaging Of What Product Would You See A Girl Named Tarangini Mitra?

Answer 4: Nirma

Q5: What Was The Reclamation Project Of The Islands Of Bombay Called?

Answer 5: Hornby Vellard

Leave a Comment

error: Content is protected !!