Kya Bolti Public Quiz Answer Today 3 March

Flipkart Kya Bolti Public Contest Answers, Flipkart platform Introduced Kya Bolti Public The Game Of Truth and Win Lakhs Everyday Contest Is Live Now. You Can Play The Flipkart Kya Bolti Public Quiz And Win Assured Gifts.

How we play Flipkart For Your Information Quiz?

  • Download the Flipkart App From the Google Play Store or App Store.
  • Open and Sign up now to the Flipkart App.
  • Go to the Game Section In the App & Find Fake Or Not Fake Answers Quiz
  • Here Will Be 3 Questions show now
  • Answer All the Quiz Questions Correctly To Win the exciting Gifts and rewards.

Kya Bolt Public Quiz Answers Today 3 March

  1. Kapoor 2.Youtube Videos 3. Cottages

Kya Bolt Public Quiz Answers Today 01st March

  1. Alia-Varun-Siddharth 2. Monday 3.  Best Friend

Flipkart All Quizzes Links with Answer: 01March

Kya Bolti Public Quiz Answers Today 28 February

  1. 1 Lakh Rs 2. Barbeque 3. Vamika

Q1: What Would You Choose?

Answer 1: 1 Lakh Rs

Q2: Which Luxury Item You Would Want In Your House?

Answer 2: Barbeque Setup

Q3: Which Celebrity Baby Name Is Cuter?

Answer 3: Vamika

Kya Bolti Public Quiz Answers Today 27 February

1.Yes 2. Prabhas 3. Dosa-Sambhar

Kya Bolti Public Quiz Answers Today 26 February

  1. Kung Fu 2. Yes 3. Kerala

Q1: Which Form Of Martial Arts Is More Interesting?

Answer 1: Kung Fu

Q2: Did You Ever Have A Crush On A Teacher?

Answer 2: Yes

Q3: Which Vegetable Is Disliked?

Answer 3: Karela

Kya Bolti Public Quiz Answers Today 25 February

  1. Dominos 2. Yes 3. Katrina Kaif

Q1: Which Pizza Outlet Is Better?

Answer 1: Domino’s

Q2: Do Indians Believe In Ghosts?

Answer 2: Yes

Q3: Who Has A Better Airport Look?

Answer 3: Katrina Kaif

Kya Bolti Public Quiz Answers Today 24 February

  1. kangana Ranaut 2. Eyebrow Piercing 3. Animal Videos

Q1: Who Is More Entertaining?

Answer 1: Kangana Ranaut

Q2: Where Would You Prefer To Be Pierced?

Answer 2: Eyebrow Piercing

Q3: What Kind Of Videos You Would Prefer To Watch?

Answer 3: Animal Videos

Kya Bolti Public Quiz Answers Today 23 February

  1. Karan kundra 2. Singer 3. No

Kya Bolti Public Quiz Answers Today 22 February

Q1: Which Bollywood Actor Can Become A Hollywood Star?

Answer 1: Hrithik Roshan

Q2: Which Mode Of Payment Is Preferred By Most People?

Answer 2: Credit/Debit Cards

Q3: Which Biopic Is More Awaited?

Answer 3: Kangana As Indira Gandhi

Kya Bolti Public Quiz Answers Today 21 February

Q1: Who Of These Bollywood Actors Is More Underrated?

Answer 1: Manoj Vajpayee

Q2: Which Is A Better Way To Store Photographs?

Answer 2: Photo Albums

Q3: Which Of These Habits Is Worse?

Answer 3: Dishonesty

Leave a Comment

error: Content is protected !!