Flipkart Fyi Quiz Answer today 3rd March

FYI stands for “For Your Knowledge” is a very popular topic and in this topic, Flipkart provide a platform for playing quizzes and win exciting prizes. FYI quiz answer today is available here.

How we play Flipkart For Your Information Quiz?

  • Download the Flipkart App From the Google Play Store or App Store.
  • Open and Sign up now to the Flipkart App.
  • Go to the Game Section In the App & Find Fake Or Not Fake Answers Quiz
  • Here Will Be 3 Questions show now
  • Answer All the Quiz Questions Correctly To Win the exciting Gifts and rewards.

Flipkart FYI Answers Today 3 March 2021–

  1. Zaheer Khan 2.  Sardar Vallabh 3. Odissa

Flipkart FYI Answers Today 1st March 2021–

  1. Atal Bihari Vajpayee 2. Kings Xl Punjab 3. Dolakpur

Flipkart All Quizzes Links with Answer: 01March

Flipkart FYI Answers Today 28 February 2021–

  1. Raja Babu 2. Sachin Tendulkar 3. 16-Sixteen

Q1: In Which Of These Films Was Karisma Kapoor The Heroine Opposite Govinda?

Answer 1: Raja Babu

Q2: Which Indian Cricketer’s Autobiography Is ‘Playing It My Way’?

Answer 2: Sachin Tendulkar

Q3: ______ Aane Sach. Fill In The Blank To Complete The Saying That Means Something Is 100% True.

Answer 3: 16- Sixteen

Flipkart FYI Answers Today 27 February 2021–

  1. Weight Lifting 2. Toyota 3. Krishna

Flipkart FYI Answers Today 26 February 2021–

  1. Mangalyaan 2. Hockey 3. Emu

Q1: Which Of These Can Be Found On The Reverse Side Of 2000 Rupees Note?

Answer 1: Mangalyaan

Q2: The Movie ‘Soorma’ Starring Diljit Dosanjh Is Based On Which Sport?

Answer 2: Hockey

Q3: Which Of These Birds Lays Green Eggs?

Answer 3: Emu

Flipkart FYI Answers Today 25 February 2021–

  1. Punjab 2. BSE 3. Abhisheak Bacchan

Q1:Which Is The First State To Be Mentioned In The Indian National Anthem?

Answer 1: Punjab

Q2: Which Of These Institutions Is Located On Dalal Street In Mumbai?

Answer 2: BSE

Q3: Which Of These Actors Has Played Amitabh Bachchan’s Father In A Film?

Answer 3: Abhishek Bachchan

Flipkart FYI Answers Today 24 February 2021–

  1. Induslnd Bank 2. Gauhar-Zaid 3. Image 1 Kiwi

Q1: Which Of The Following Is Not A Public Sector Bank?

Answer 1: Induslnd Bank

Q2: Which Of These Couples Have Got Married Most Recently?

Answer 2: Gauhar Khan- Zaid 

Q3: Which Of The These Fruits Has More Than One Seed?

Answer 3: Image-1 (Kiwi)

FYI Answers Today 23 February 2021–Win Oppo Reno 5 Pro

  1. Tuberculosis 2. The gaba 3. 6 SIX

FYI Answers Today 22 February 2021

FYI: GK Badhega Prize Jeetega

Q1: Which Of The Following Places In India Is The First To See The Sunrise?

Answer 1: Arunachal Pradesh

Q2: Which Of The Following Personalities Has Not Been Awarded Prestigious Bharat Ratna?

Answer 2: Amitabh Bachchan

Q3: In Which Of These Cities Could You Spend An Evening At A Beach?

Answer 3: Chennai

FYI Answers Today 21 February 2021–Win Oppo Reno 5 Pro

Q1: Who Is The Original Singer Of The Song ‘Tera Ghata’?

Answer 1: Gajendra V

Q2: Which Of These Films Features The Battle Of Saragarhi?

Answer 2: Kesari

Q3: What Is The Name Of The Vehicle Of Ravana In Which He Could Fly To Any Destination?

Answer 3: Pushpaka Vimana

Leave a Comment

error: Content is protected !!