Flipkart Fake or Not Fake Answer Today 3rd March - Rtsall Tech & Education

Flipkart Fake or Not Fake Answer Today 3rd March

Fake OR Not Fake Quiz organized by Flipkart app. Here, you can win exciting prizes and more by playing games. We can use Flipkart Fake Or Not Fake Quiz you can earn free vouchers and super coins and that for shopping on the platform.

How to Play Flipkart Fake or Not Fake Quiz?

1:- Download the Flipkart App From the Google Play Store or App Store.

2:- Open and Sign up now to the Flipkart App.

3:- Go to the Game Section In the App & Find Fake Or Not Fake Answers Quiz

4:- There Will Be 3 Questions show now

5:- Answer All the Quiz Questions Correctly To Win the exciting Gifts and rewards.

Check all the Details Of Quiz Fake or Not Fake 3rd March

Fake or not fake 2021
Image Credit: Flipkart
  1. Name:- Fake Or Not Fake
  2. Episode No:–S_E39
  3. Quiz Type:- Video
  4. Prizes:- Super Coins
  5. Question-Based On:- General Knowledge
  6. Conducted By:- Flipkart App
  7. Date & Timing:- Daily 12.00 Am To 11.59 Pm

Flipkart Today Fake or Not Fake Quiz Answer 3rd March 2021

  1. Not Fake 2. Not Fake 3. Fake

Flipkart Today Fake or Not Fake Quiz Answer 1st March 2021

  1. Not Fake 2. Fake 3. Fake

Flipkart All Quizzes Links with Answer : 01March

Flipkart Today Fake or Not Fake Quiz Ans 28 February 2021

  1. Not Fake 2. Not Fake 3. Fake

Q1: Agra Fort Was Built By Akbar And Red Fort Was Built By Shah Jahan

Answer 1: Not Fake

Q2: Sunil Chhetri Is Also Known As Captain Fantastic

Answer 2: Not Fake

Q3: There Are 6 Reaction Buttons On Facebook’s Like Button

Answer 3: Fake

Flipkart Today Fake or Not Fake Quiz Ans 27 February 2021

  1. Fake 2. Not Fake 3. Fake

Flipkart Today Fake or Not Fake Quiz Ans 26 February 2021

  1. Fake 2. Not Fake 3. Not Fake

Q1: Nirmala Sitharaman Is The Only Woman Who Has Presented India’s Union Budget.

Answer 1: Fake

Q2: Lonar Lake Was Created By A Meteorite Collision Impact.

Answer 2: Not Fake

Q3: Rajnikanth Has Never Used The Dialogue ‘Enna Rascala’ In A Movie.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Today Fake or Not Fake Quiz Ans 25 February 2021

  1. Not Fake 2. Not Fake 3. Fake

Q1: Pratibha Patil Is The Only Former President Of India Who Is Still Alive

Answer 1: Not Fake

Q2: The Fear Of Constipation Is Called Coprastasophobia

Answer 2: Not Fake

Q3: Snakes’ Eyes Have Eyelids

Answer 3: Fake

Flipkart Today Fake or Not Fake Quiz Ans 24 February 2021

  1. Not Fake 2. Not Fake 3. Fake

Q1: Cat’s Urine Looks Brighter In Ultraviolet Light

Answer 1: Not Fake

Q2: Rubbing Banana Peel Cures Mosquito Bite

 Answer 2: Not Fake

Q3: Chandigarh Is The First City That Runs Completely On Solar Energy During Day Time

Answer 3: Fake

Flipkart Today Fake or Not Fake Quiz Ans 23 February 2021

  1. Not fake 2. Fake 3. Not fake

Flipkart Today Fake or Not Fake Quiz Ans 22 February 2021

Q1: Ayushmann And Aparshakti Khurana Have Worked Together In A Film

Answer 1: Not Fake

Q2: The Title ‘Dalai’ In Dalai Lama Stands For Peace

Answer 2: Fake

Q3: In The Symbol Of Danger We Can See Only Two Bones

Answer 3: Fake

Flipkart Today Fake or Not Fake Quiz Ans 21 February 2021

Q1: Gulabo-Sitabo Is An Uttar Pradesh’s Glove Puppetry Tradition

Answer 1: Not Fake

Q2: In Ancient Times Ludo was Known As ‘Ashtpad’

Answer 2: Fake

Q3: Tabasco Sauce was Named After A Mexican State

Answer 3: Not Fake

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!