Flipkart Daily Trivia Today Quiz Answer 3rd March

Daily Trivia Quiz is by Flipkart app, if you can win the excited prizes and more than you can play now Daily Trivia Quiz. Present time Flipkart organize the different quizzes, games and distribute prizes and rewards based on your skills. In a Flipkart app, go to the game section and play now, give the correct answer for all questions and you are eligible for winning the rewards.

How we play Flipkart For Your Information Quiz ?

  • Download the Flipkart App From the Google Play Store or App Store.
  • Open and Sign up now to the Flipkart App.
  • Go to the Game Section In the App & Find Fake Or Not Fake Answers Quiz
  • Here Will Be 5 Questions show now
  • Answer All the Quiz Questions Correctly To Win the exciting Gifts and rewards.

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 3 March 2021

Q1:  Which Of These Martial Art Forms Originated In Japan ?

Answer 1: Judo.

Q2: Who Is The Second Indian Batsman To Get His Test Double Century With A Six ?

Answer 2: Mayank Agarwal

Q3: To Which IPL Team Was Ajinkya Rahane Recently Traded By The Rajasthan Royals ?

Answer 3: Delhi Capitals 

Q4: What Is The Maximum Points That Can Be Scored With A Basket In Basketball ?

Answer 4: Three

Q5:  Which NBA Player Was Born Ferdinand Lewis Alcindor Jr ?

Answer 5: Kareem Abdul-Jabbar

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 1st March 2021

Q1: On Which Country’s Flag Would You Find The Famous Angkor Wat Temple?

Answer 1: Cambodia

Q2:The Sister Of Which Actress Recently Wrote The Book I’ve Never Been (Un)Happier?

Answer 2: Alia Bhatt

Q3: 1 Astronomical Unit Roughly Corresponds To The Distance Between

Answer 3: Sun And Earth

Q4: On The Packaging Of What Product Would You See A Girl Named Tarangini Mitra?

Answer 4: Nirma

Q5: What Was The Reclamation Project Of The Islands Of Bombay Called?

Answer 5: Hornby Vellard

Flipkart All Quizzes Links with Answer: 1st March

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 28 February 2021

Q1: Who Is The First Indian To Get To A Double Century In A Test With A Six?

Answer 1: Rohit Sharma

Q2: After Which Indian Prime Minister Is The Largest Indoor Sports Arena Of India Named?

Answer 2: Indira Gandhi 

Q3: After Which Princely State’s Ruler Is The Sawai Mansingh Stadium Named?

Answer 3: Jaipur

Q4: Who Owns The Land On Which The Iconic Kolkata Stadium Eden Gardens Stands?

Answer 4: Indian Army

Q5: Madhukar Is The Middle Name Of Which Indian Cricketer?

Answer 5: Ajinkya Rahane

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 27 February 2021

Q1:In Which Film Does Vicky Kaushal Play The Role Of Alia Bhatt’s Husband?

Answer 1: Raazi

Q2:The Sequel Of The Film Shubh Mangal Saavdhan Is Titled Shubh Mangal Saavdhan.

Answer 2: Zyada

Q3: Name The 1996 Film By Gulzar Based On The Punjab Insurgency Of 1980s.

Answer 3: Maachis

Q4: The Line ‘Fear Can Hold You Prisoner, Hope Can Set You Free’ Is From Which Film?

Answer 4:  Shawshank Redemption

Q5: Mann Ki Lagan’ From The Film Paap Was The Bollywood Debut Of Which Singer?

Answer 5: Rahat Fateh Ali Khan

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 26 February 2021

Q1: Which Of These Popular Mobile Apps Is Not Owned By Google?

Answer 1:  Facebook

Q2:What Part Of The Plant Do We Eat When We Eat Carrots?

Answer 2: Root

Q3: Which Country Has Shifted Its Capital 7 Times With The Current One Since 1990?

Answer 3: Germany

Q4: Who Was The Foreign Minister In Mughal Emperor Akbar’s Court?

Answer 4: Birbal

Q5: What Google Developed AI Identifies “Potentially Unsafe” Restaurants?

Answer 5: Finder

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 25 February 2021

Q1:Which Of These Wrestlers Made Her MMA Debut At One Championship’s Age Of Dragons Event?

Answer 1: Ritu Phogat

Q2: After Whom Is The Lifetime Achievement Award Given By BCCI Named?

Answer 2: CK Nayudu

Q3:Where Did Afghanistan And India Play Their 2022 FIFA World Cup Qualifying Match?

Answer 3: Dushanbe

Q4:Which Journalist Recently Resigned From His Post Of DDCA President?

Answer 4: Rajat Sharma

Q5: On Which IPL Team’s Logo Can You See The Letters ‘K. J. H. P. H.’?

Answer 5: Kings XI Punjab

Daam Shi Hai Today Quiz Answer 24 February 2021

Q1:Which Of These Is A Netflix Series Starring Mithila Palkar?

Answer 1: Little Things

Q2: How Is Robert Allen Zimmerman Better Known To Us From The World Of Music

Answer 2: Bob Dylan

Q3: In Bala, Yami Gautam Plays The Role Of A TikTok Star And Bhumi Pednekar Plays A

Answer 3: Lawyer

Q4: In The Film ‘War’ Hrithik Roshan Plays The Role Of __ Kabir Luthra.

Answer 4: Major

Q5: The Bollywood Debut Of Which Of These Film Personalities Was Directed By David Dhawan?

Answer 5: Tapsee Pannu

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 23 February 2021

Q1: In Which Language Did Tulsidas Write The Epic Poem Ramcharitmanas?

Answer 1: Sanskrit 

Q2: The Death Of The Last Exponent Ishwari Prasad In 1950 Led To The Decline Of

Answer 2: Company Painting

Q3: Which Town Was Created By Sir Frederick Lawley, A Fictional British Officer?

Answer 3: Malgudi

Q4: American Archaeologist Hiram Bingham Discovered Which Wonder Of The World?

Answer 4: Machu Picchu

Q5: Which Country Abolished Jus Soli, Or Birthright Citizenship, In December 2004?

Answer 5: India

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 22 February 2021

Q1: The IAAF Recently Officially Changed Its Name To What Among These?

Answer 1: World Athletics

Q2: In Which Country The Sport Of Sumo Wrestling Originate?

Answer 2: Japan

Q3: A Cricket Stadium In Which Of These Cities Is Named After A Former Indian Hockey Player?

Answer 3: Gwalior

Q4: Who Recently Set The Record For The Highest Score In T10 League History?

Answer 4: Chris Lynn

Q5: For Which Team Is Yuvraj Singh Playing In The 2019 T10 League?

Answer 5: Maratha Arabiar

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer Today 21 February 2021

Q1: In this welcome series of films, If Anil Kapoor is Manju Bhai

Answer 1: Uday Bhai

Q2: In The 2009 Bollywood Film Aladin, Who Played The Role Of Genie?

Answer 2: Amitabh Bachchan

Q3: What Was Legendary Actor Sunil Dutt’s Profession Before Becoming An Actor?

Answer 3: Radio Jockey

Q4: Who was named World’s 1st Billionaire Rapper By Forbes Magazine In A Cover Story?

Answer 4: Jay-Z

Q5: In Which Of These Classic Bollywood Films The Villain Does Not Die?

Answer 5: Sholay

Leave a Comment