Amazon today Quiz Answer 28 February

Amazon app is provide a chance to his user to win a Phillips Air Fryer for free. Daily quiz starts at 8 am and it is available only on mobile app of amazon. Amazon quiz of the day

Detailed About Amazon Quiz 26 February Phillips air Fryer

The quiz contains five questions based on general knowledge and current affairs. In order to win the quiz prize, a participant must answer all questions of the quiz correctly. Amazon today quiz answer.

Also read: Flipkart daily app quiz answers

Every quiz question has contains four options. A participant has to choose the correct one. There is usually one winner of the quiz. Name of the winner of today’s they will announce quiz on February 27.
Here are five questions of today’s quiz along with their respective answers

Amazon Quiz Answer 28 February 2021: Samsung Smart TV

Q1: Joyshree Das Verma Has Recently Been Appointed As The Honorary Consul In North-East India By Which Foreign Country?

Answer 1: (B) Israel

Q2: Which Architectural Marvel Featured On The Gujarat Tableau At The 2021 Republic Day Parade?

Answer 2: (A) Sun Temple At Modhera

Q3: What Was The Name Given To The Startup India International Summit Organised In January 2021?

Answer 3: (B) Prarambh

Q4: Which Vitamin Will You Not Find In This Food Item?

Answer 4: (B) Vitamin C

Q5: By Which Of The Following Names Can You Refer To This Symbol?

Answer 5: (D) Octothorpe

Amazon app today quiz answer 26 February: Phillips air Fryer

Question 1:- In March 2021, Govt. of India plans to sell what in the 700, 800, 900, 1,800, 2,100, 2,300, and 2,500 MHz frequency bands?
Answer 1:- Spectrum for 4G

Question 2:- Complete the title of the book recently released by Ravi Shastri: “India’s 71-Year Test: The Journey to Triumph in _______”?
Answer 2:- Australia

Question 3:- Marking 50 years of the 1971 war, a 122-member contingent of which country’s armed forces involved in the 2021 Republic Day parade?
Answer 3:- Bangladesh

Question 4:-In the sports version titled ‘League’, how many players are there in each team?
Answer 4:– 13

Question 5:-What is the chemical formula for this common condiment?
Answer 5:- NaCl

Leave a Comment