Prize Wali Paathshala Answers 31 Dec 2020

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz 31 Dec Details

  • Quiz Name – Flipkart Laugh & Win Quiz
  • Contest Prize – Gems, Vouchers & Rewards.
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Contest Date – 31 Dec (12.00 AM To 11.59 PM)
  • Result – Immediately

Read Also: Earn money Online by Completing some short and Simple tasks link is given below:

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers 31 December 2020

Q1: In Which Year Was Instagram Launched?

Answer 1: 2010

Q2: Which Is The World’s First Trillion-Dollar Tech Company?

Answer 2: Apple

Q3: During What Time Period Was World War I Fought?

Answer 3: 1914-1918

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers 30 December 2020

Q1: Which Of These Agreement Was Signed Between India And Pakistan Following The 1971 Bangladesh War?

Answer 1: Simla Agreement

Q2: What Is The Minimum Age For A Person To Be A Member Of The Rajya Sabha?

Answer 2: 30 Years

Q3: In Which Year Did The Jallianwala Bagh Massacre Take Place?

Answer 3: 1919

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers 29 December 2020

Q1: Which Of These Zodiac Signs Is Denoted By The Goat?

Answer 1: Capricorn

Q2: Which Of These Events In Indian History Happened First?

Answer 2: Swadeshi Movement

Q3: In Which Of These Olympic Events Do Participants Cover The Most Distance?

Answer 3: 50 KM Walk

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers 28 December 2020

Q1: How Long Does It Take For Sunlight To Reach The Earth ?

Answer 1: 8 Minutes

Q2: Who Was The First Indian To Win An Oscar ?Answer 2: Bhanu Athaiya

Q3: Normally Which Of These Would Be Largest In Size ?

Answer 3: Asteroids

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers 27 December 2020

Q1: Who Was The Chairman Of The Drafting Committee Of The Indian Consitution

Answer 1: BR Ambedkar

Q2: Which Of These Is Also Called The ‘Golden Fiber’?

Answer 2: Jute

Q3: Which Influential Antibiotic Was Discovered By Alexander Fleming?

Answer 3: Penicillin

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers 26 December 2020

Q1: Which Of These Board Games Was Invented In India?

Answer 1: Chess

Q2:  Which Planet In Our Solar System Has The Largest Ring System?

Answer 2: Saturn

Q3Which Is The Largest Indian State By Area?

Answer 3: Rajsthan

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers 25 December 2020

Q1: Deficiency Of What Causes Night Blindness?

Answer 1: Vitamin A

Q2: Which Instrument Measures The Distance Traveled By A Wheeled Vehicle?

Answer 2: Odometer

Q3: Which Of These Awards Is Given For Excellence On The Internet?

Answer 3: Webby Award

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers 24 December 2020

Q1: Which Was Salman Khan’s Debut Movie?

Answer 1: Biwi Ho To Aisi

Q2:  Who Is Known As ‘Missile Woman’ Of India?

Answer 2: Tessy Thomas

Q3: Which Of These Indian States Shares Its Border With Only One Other Indian State?

Answer 3: Sikkim

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers 23 December 2020

Q1: Which Of These Has The Highest Density?

Answer 1: Water

Q2: Germany’s Invasion Of Which Country Started World War II?

Answer 2: Poland

Q3: Which Country Has Won The Maximum Number Of Miss Universe Titles?

Answer 3: United States

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers 22 December 2020

Q1: Which Country Has The Highest Number Of Active Volcanoes ?

Answer 1: Indonesia

Q2: Which Is The Oldest Political Party In India ?

Answer 2: Indian National Congress

Q3: Which Was Shahrukh Khan’s Debut Movie ?

Answer 3: Deewana

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers 21 December 2020

Q1: Which Is The Largest Living Bird ?

Answer 1: Ostrich

Q2: Who Was The Founder Of The Mughal Empire ?

Answer 2: Babur

Q3: Which Planet Has The Most Number Of Moons ?

Answer 3: Saturn

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers 20 December 2020

Q1: Which is the world’s largest mammal?

Answer 1: Blue Whale

Q2: Which is the longest snake in the world?

Answer 2: Reticulated Python

Q3: Which le the largest country in the world by area?

Answer 3: Russia

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers 19 December 2020

Q1: Who Was The First President Of India ?

Answer 1: Dr. Rajendra Prasad

Q2: Where Is India’s Largest Container Port Located ?

Answer 2: Navi Mumbai  

Q3: Which Is The Tallest Waterfall In The World ?

Answer 3:Angel Falls

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers 18 December 2020

Q1: How many years did World War II last for?

Answer 1: 6 Years

Q2: Which is the longest and largest bone in the human body?

Answer 2: Femur

Q3: Which system is responsible for the secretion of hormones?

Answer 3: Endocrine System

Leave a Comment