Prize Wali Paathshala Answer 6 January 2021

Prize Wali Paathshala Quiz is hosted by flipkart app. If you want to play this quiz and won exciting then download the flipkart app and go to games section search Prize Wali Pathshala and play now.  There will be asked 5 questions in the Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz, You have to give the right answers to all questions to win the quiz.

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answer 6 January Details

  • Quiz Name – Flipkart Laugh & Win Quiz
  • Contest Prize – Gems, Vouchers & Rewards.
  • Flipkart Prize Wali Paathshala Contest Date – 06 (12.00 AM To 11.59 PM)
  • Result – Immediately

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers 6 January 2021

Q1: Which pair among the following is an odd pair?

Answer 1: Priyanka & Parineeti Chopra

Q2: Indian Railways started the Shatabdi Express train served to mark whose 100th birth anniversary?

Answer 2: Jawaharlal Nehru

Q3: Which of these is not the name of a smart assistant?

Answer 3: Oculus

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers 5 January 2021

Q1: Who wrote the Vande Mataram?

Answer 1: Bankim Chandra Chattarjee

Q2: Which of these Indian classical dances originated in Kera

Answer 2: Kathakali

Q3: What is the full form of C.I.D?

Answer 3: Criminal Invistiga Depa

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers 4 January 2021

Q1: CNG largely consist of which gas?

Answer 1: Methane

Q2: Which of these can hear sounds in the frequency range which humans cannot hear?

Answer 2: All Of These

Q3: By counting the number of which of these in a tree can you determine its age?

Answer 3: Trunk Rings

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers 3 January 2021

Q1: How many years did Shah Jahan take to complete the construction of the Taj Mahal?

Answer 1: 22 Years

Q2: Who among these was the first Indian actress to receive the 3 Padma Shri Award?

Answer 2: Nargis

Q3: 3. Who was the first Indian woman to win an Olympic medal?

Answer 3: Karnam Malleswari

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers 2nd January 2021

Q1: In Which Of These Does Sound Travel The Fastest?

Answer 1: Solid

Q2: Which Dance Form Has Three Primary Gharanas Named Jaipur – Banaras And Lucknow?

Answer 2: Kathak

Q3: The Stem Of Which Of These Is Usually Consumed As A Vegetable?

Answer 3: Potato

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers 1st January 2021

Q1: According To The Last Census Which Indian State Has The Lowest Population?

Answer 1: Sikkim

Q2: Botanically Speaking Which Of The Following Is A Berry?

Answer 2: Banana

Q3: Which Of These Indian Monuments Is The Oldest?

Answer 3: Ajanta Caves

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers 31 December 2020

Q1: In Which Year Was Instagram Launched?

Answer 1: 2010

Q2: Which Is The World’s First Trillion-Dollar Tech Company?

Answer 2: Apple

Q3: During What Time Period Was World War I Fought?

Answer 3: 1914-1918

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *