Fake Or Not Fake Quiz Answer 31 January 2021

Fake OR Not Fake Quiz organized by flipkart app. Here, you can won exciting prizes and more by playing games. Flipkart Fake Or Not Fake Quiz you can earn free vouchers and super coins and that can be used for shopping on the platform.

How to Play Flipkart Fake Or Not Fake Quiz?

1) Open & Sign In to to Flipkart App  (You can play Quiz only in Flipkart App)

2) Open Game Section from bottom of the app and find Flipkart Fake Or Not Fake Quiz

3) Now Select Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today and Start Answering.

Flipkart Daily Quizzes Eligibility Criteria

  1. Participant must be at least 18 years of age
  2. Must have a valid Flipkart account and must log in using the same account
  3. The Flipkart daily quiz is only available on the mobile app and not through the web version of the platform 
  4. The contest will run every day
  5. Winners are announced within 15 days from the date of participation and the same can be viewed under the Gems/Rewards section in the app.
  6. Winners are announced within 15 days from the date of participation and the same can be viewed under the Gems/Rewards section in the app.

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 31 January 2021

Flipkart fake or fake not quiz answer
Flipkart fake or fake not quiz answer

Q1: A Citizen Of The U.K Tried Sending Samosas To Outer Space

Answer 1: Not Fake

Q2: Funny Bone Is Actually A Bone

Answer 2: Fake

Q3: Kangaroos Take Help Of Their Tail To Maintain Balance

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 30 January 2021

Q1: Khasi Is A Traditional Dance Form Of Meghalaya

Answer 1: Fake

Q2: Shark’s Skeleton Is Made Out Of Bones

Answer 2: Fake

Q3: Jawaharlal Nehru Was The First Person To Use The Title “Mahatma’ For M.K. Gandhi

Answer 3: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 29 January 2021

Q1: India’s Northernmost And Southernmost Points Are Named After Indira Gandhi

Answer 1: Fake 

Q2: The Hindu Is The Only Indian Newspaper Publication Started Before Independence

Answer 2: Not Fake

Q3: Kabaddi Is Known As Ha-Do-Do In Eastern India

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 28 January 2021

Q1: Sonu Nigam and Sonu Sood were born on the same day

Answer 1: Not Fake

Q2: The word ‘Navigation’ has originated from a Sanskrit word

Answer 2: Not Fake

Q3: 3. Breakdance will be an official sport in 2021 olympics

Answer 3: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 27 January 2021

Q1: Jeff Bezos Is The Richest Man In The World.

Answer 1: Fake

Q2: Moon Doesn’t Have Its Own Light.

Answer 2: Not Fake

Q3: Karan Deol’s Debut Movie’s Title Is Based On A Song That Was Originally Picturized On Sunny Deol.

Answer 3: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 26 January 2021

Q1: India’s first Republic Day was celebrated on 26th January 1948

Answer 1: Fake

Q2: Vishwanathan Anand is the first sportsman to receive Rajiv Gandhi Khel Ratna Award

Answer 2: Not Fake

Q3: Padma Awards and Awards for Bravery are given by the President of India on Republic Day

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 25 January 2021

Q1: After water-tea is the second most consumed liquid in the world

Answer 1: Not Fake

Q2: The word Migraine’ is originated from an Indian word which means Half a skulr

Answer 2: Fake

Q3: Rishi Kapoor’s first appearance on screen was in the movie Mera Naam Joker

Answer 3: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 24 January 2021

Q1: Human Body’s Normal Temperature Is 25 ° C

Answer 1: Fake

Q2: Dishes Like Dal Makhni And Butter Chicken Were Invented By A Londoner

Answer 2: Fake

Q3: Yuzvendra Chahal Has Represented India In The World Youth Chess Championship

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 23 January 2021

Q1: Snails can sleep for 3 years

Answer 1: Not Fake

Q2: Benami Kheer’s main ingredient is garlic

Answer 2: Not Fake

Q3: Eyeballs are a part of the face

Answer 3: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 22 January 2021

Q1: Nepal Is The Only Country Whose Flag Isn’t Rectangle

Answer 1: Not Fake

Q2: Cow Dung Is Being Sold Online

Answer 2: Not Fake

Q3: Camel With Two Humps Can Store Water In Their Humps

Answer 3: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 21 January 2021

Q1: India Has Won All The Kabaddi World Cups

Answer 1: Not Fake

Q2: An Ostrich Has The Ability To Kill A Lion With Its Kick

Answer 2: Not Fake

Q3: Donald Duck Has A Middle Name

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 20 January 2021

Q1: There Is A Restaurant Named Mr. Beast Burgers Where Customers Are Paid Money To Eat Food

Answer 1: Not Fake

Q2:  Sea Horses Can Change Their Color

Answer 2: Not Fake

Q3: Heptagon Has 8 Sides

Answer 3: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 19 January 2021

Q1: Nibling Is A Gender-Neutral Term Used To Refer To A Child Of One’s Sibling As A Replacement For ‘Niece’ Or ‘Nephew

Answer 1: Not Fake

Q2: The Name ‘India’ Is Derived From The River Indus

Answer 2: Not Fake

Q3: 16 Humans Have Landed On The Moon So Far

Answer 3: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 6 January 2021

Q1: Rhinoceros’ Horns Are Made Of Same Protein Which Is Found In Our Nails

Answer 1: Not Fake

Q2: Rajkumar Rao Was The Lead Of The Movie ‘Shahid’ And Shahid Kapoor Was The Lead Of The Movie ‘ R Rajkumar’

Answer 2: Not Fake

Q3: An Indian Fashion Brand Has Made Pyjamas Out Of Potato Sacks

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 5 January 2021

Q1: NASA Has Recently Published Picturesof The Indian Parliament Which Were Shot From Space

Answer 1: Fake

Q2: Late Shridevi’s Last Appearance On The Big Screen Was In The Movie ‘Zero

Answer 2: Not Fake

Q3: In India The Minimum Age To Make A Facebook Account Is 16

Answer 3: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 4 January 2021

Q1: Yo Yo Honey Singh’s original name is Harjit Singh

Answer 1: Fake

Q2: Himachal Pradesh is Northernmost state of India

Answer 2: Not Fake

Q3: Yoga word was derived from a Sanskrit word which means balance

Answer 3: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 3 January 2021

Q1: Virat Kohli is the first cricketer to reach the 5000 IPL runs mark.

Answer 1: Fake

Q2: Great wall of china’s length is more than the distance between Mumbai to London.

Answer 2: Not Fake

Q3: Shraddha Kapoor was named PETA India’s hottest vegetarian for the year 2020.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 2 January 2021

Q1:Every Year Eiffel Tower’s Height Increases By 15cms .

Answer 1: Not Fake

Q2: Tiger Cubs Are Born Blind .

Answer 2: Not Fake

Q3: Ashoka Chakra Can Be Found On 100RS. Note.

Answer 3: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 1 January 2021

Q1: Saturn’s Satellite Is The Biggest Satellite In Our Solar System

Answer 1: Fake

Q2: Gully Boy Was Named Best Picture At Oscars Becoming The First Non-English Language Film To Take The Top Prize

Answer 2: Fake

Q3: Taj Mahal Was Painted Black During Second World War

Answer 3: Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 31st December 2020

Q1: Priyanka Chopra And Jennifer Lopez Are Supposed To Work Together In Recent Times.

Answer 1: Fake

Q2: Hindi Is One Of The Official Languages Of Fiji.

Answer 2: Not Fake

Q3: Virat Kohli Has Never Been Auctioned In IPL.

Answer 3: Not Fake

Leave a Comment

error: Content is protected !!