Daily Trivia Today Quiz Answer 28 January 2021

Daily Trivia Quiz is organized by Flipkart app, if you can won the exiting prizes and more then you can play now Daily Trivia Quiz. Present time Flipkart organize the different quizzes, games and distribute prizes and rewards on the basis of your skills. In a flipkart app go to the game section and play now, Give the correct answer for all questions and you are eligible for won the rewards.

How To Play Flipkart Daily Trivia Quiz 2021

  • Open Flipkart App
  • Go To Game Zone
  • Click On Daily Trivia Banner
  • Search For Daily Trivia
  • Answer all 5 questions with correct answers

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 28 January 2021

Coming Soon…

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 27 January 2021

Q1: The Fictional Character Thumbelina Is Born From The Seed Of Which Grain?

Answer 1: Barley Corn

Q2: By What Name Do We Better Know Rhytidectomy?

Answer 2: Facelift

Q3: Which Of These Fish Has An Average Lifespan Of 140 Years?

Answer 3: Rougheye Rockfish

Q4: What Identity Was Assumed By Dr. Kalam During Operation Shakti?

Answer 4: Major Gen Prithviraj

Q5: Which Of The Following Indian Cities Is Not Called ‘Venice Of The East’?

Answer 5: Shilong

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 26 January 2021

Q1: Which team did India defeat to register their first T20I series win at home in 2019?

 Answer 1: Bangladesh

Q2: In which city is the Vidarbha Cricket Association Stadium situated?

Answer 2: Nagpur 

Q3: Who is the first Indian bowler to take a T20I hattrick?

Answer 3: Deepak Chahar

Q4: Who is the youngest Indian to score a half-century in international cricket?

Answer 4: Shafali Verma 

Q5: Which is the first South Asian country to criminalise match-fixing and sports betting?

Answer 5: Sri Lanka

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 25 January 2021

Q1: What do Kirana, Agra, Patiala, Gwalior signify in the world of classical music?

Answer 1: Gharana

Q2: In which of these TV shows do you see Hugh Laurie play the role of a doctor?

Answer 2: House

Q3: Who was the lead actor in Sanjay Leela Bhansali’s debut film as a director?

Answer 3: Salman Khan

Q4: Which Indian musician won a Grammy Award for the album ‘Winds of Samsara’?

Answer 4: Ricky Kej

Q5: Which actor was nicknamed “Jubilee Kumar” as he gave many silver jubilee hits?

Answer 5: Rajendra Kumar

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 24 January 2021

Q1: In Anna Sewell’s Book ‘Black Beauty’, Which Of These Is The Titular Character?

Answer 1: A Horse

Q2: What Disease Borrows Its Name From The Greek Word For ‘Shattered Mind‘?

Answer 2: Schizophrenia

Q3: In Which South Indian Mountain Range Would You Find The Kota And Toda Tribes?

Answer 3: Nilgiris

Q4: Which Of These Is One Of The Three Classes Of Destroyers Of The Indian Navy?

Answer 4: Rajput

Q5: Whom Does Lord Jagannath And His Two Siblings Visit During The Rath Yatra?

Answer 5: His Aunt

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 23 January 2021

Q1: In T201 cricket , who holds the world record of scoring the most runs and most centuries ?

Answer 1: Rohit Sharma

Q2: The ‘ Monkeygate ‘ scandal of 2008 involved Andrew Symonds and which other cricketer ?

Answer 2: Harbhajan Singh

Q3: Which is the most successful club in UEFA Champions League’s history ?

Answer 3: Real Madrid

Q4: Badminton superstar P. V. Sindhu was appointed a deputy collector in which state ?

Answer 4: Andhra Pradesh

Q5: Which sportsperson was appointed as UNICEF India’s first youth ambassador ?

Answer 5: Hima Das

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 22 January 2021

Q1: Which Bollywood Actress Starred In The Tamil Film VIP 2 With Dhanush?

Answer 1: Kajol

Q2: Who Among These Was A Part Of Shah Rukh Khan’s Debut Film?

Answer 2: Rishi Kapoor

Q3: Who Among These Has NOT Received The Filmfare Award For Lifetime Achievement?

Answer 3: Satyajit Ray

Q4: In Which Of These TV Shows Has A Bollywood Actor Featured?

Answer 4: 24

Q5: Which Musician Became Deaf By 40 And Then Stopped Performing In Public?

Answer 5: Beethoven

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 21 January 2021

Q1: On Which Day Of The Week Was Mangalyaan Launched?

Answer 1: Tuesday

Q2: Tellicherry Black And Malabar Black Are Variants Of Which Condiment?

Answer 2: Pepper

Q3: The Officers Of Which Of These Organisations Were Once Called Kaoboys?

Answer 3: RAW

Q4: Which E-Commerce Company Has Launched An Internet Browser Called ‘Internet’?

Answer 4: Amazon

Q5: Where Was India’s First Garbage Festival ‘Kachra Mahotsav’ Held In January 2018?

Answer 5: Raipur

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 20 January 2021

Q1: Who Holds The Record Of The Highest Individual Score In An ODI World Cup Match?

Answer 1: Martin Guptill

Q2: Which Of These Politicians Has Served As The President Of The BCCI?

Answer 2: Sharad Pawar

Q3: Which Of These Cricketers Is The Official Rhino Ambassador For WWF-India?

Answer 3: Rohit Sharma 

Q4: The 1st Indian Female Gymnast To Win A Commonwealth Games Medal, Dipa Karmakar Belongs To

Answer 4: Tripura

Q5: Which Of These Sportspersons Is Currently A Member Of The Rajya Sabha?

Answer 5: Mary Kom

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 19 January 2021

Q1: What are Pikachu, Bulbasaur and Squirtle examples of?

Answer 1: Pokemon

Q2: Which of these superhero movies was Bollywood’s first 3D Film?

Answer 2: Shiv Ka Insaaf

Q3: Who hosted the ETV Marathi TV show ‘Kon Hoeel Marathi Crorepati’?

Answer 3: Sachin Khedekar

Q4: What is the stage name of Marshall Bruce Mathers III?

Answer 4: Eminem

Q5: Who is the first Indian to present an Oscar Award?

Answer 5: Persis Khambatta

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 6 January 2021

Q1: What kind of transportation does a coxswain steer?

Answer 1: Ship

Q2: Which Mughal emperor’s brothers were Kamran, Askari and Hindal?

Answer 2: Humayun

Q3: Meaning ‘dark’ or ‘black’, what is Draupadi’s actual first name?

Answer 3: Krisna

Q4: Which organisation was founded in 1980 by Ingrid Newkirk and Alex Pacheco?

Answer 4: PETA

Q5: What is called ‘Phrik thayi’ in Thai, and ‘poivre noir’ in French?

Answer 5: Black Pepper

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 5 January 2021

Q1: Which WWE Wrestler Released A Rap Album Called You Can’t See Me?

Answer 1: John Cena

Q2: Who Is The First Batsman Ever To Hit Six Sixes In A Single Over In First-Class Cricket?

Answer 2: Gary Sobers

Q3: __recently Won $4.42 Million, The Largest Ever Prize Money Amount In Tennis.

Answer 3: Ashleigh Barty

Q4: Which Of These Teams Won The Final Of The Deodhar Trophy This Year?

Answer 4: India B

Q5: Current Coach Of Manchester City, Pep Guardiola Has Also Managed Which Football Team?

Answer 5: Bayern Munich

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 4 January 2021

Q1: Which actress was not cast in the film Dil Toh Pagal Hai?

Answer 1: Kajol

Q2: Which of these actors was not cast in both – 3 Idiots and Rang De Basanti?

Answer 2: Kunal Kapoor

Q3: With which iconic character would you associate the dialogue “I’Il be back”?

Answer 3: Terminator

Q4: Which American sitcom was a spin-off of the famous TV series Friends?

Answer 4: Joey

Q5: Who among these starred in Katrina Kaif’s debut film?

Answer 5: Amitabh Bachchan

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 3 January 2021

Q1: Where is the Indian Naval Academy located?

Answer 1: Ezhimala, Kerala

Q2: In Kashmiri homes, one sees balconies called Zoon Dub for what purpose?

Answer 2: Viewing the moon

Q3: Which king gave away his kingdom to fulfill a promise to sage Vishwamitra?

Answer 3: Harishchandra

Q4: Which building is credited as the first to cross a height of 500 m?

Answer 4: Taipei 101

Q5: In 1936, who patented a design for “a new, original, and ornamental” blouse?

Answer 5: Albert Einstein

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 2 January 2021

Q1: Who Among These Indian Cricketers Has Not Batted On All Five Days Of A Test Match ?

Answer 1: Sunil Gavaskar

Q2: Who Was The First Hockey Player To Have Competed In Four Olympics ?

Answer 2: Leslie Claudius

Q3: True Blue Is A Joint Venture Clothing Brand Of Arvind Fashion And Which Cricketer ?

Answer 3: Sachin Tendulkar

Q4:  Sunil Gavaskar Named His Son Rohan After Rohan Kanhai A Former Player Of Which Team ?

Answer 4: West Indies

Q5:  The World’s Oldest Golf Organization Was Formed In Which Country In 17447

Answer 5: Scotland

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 1st January 2021

Q1: In The Web Series ‘Kaafir’, Who Plays The Role Of A Pakistani Woman Jailed In India?

Answer 1: Dia Mirza

Q2: Which Actor Rose To Prominence Playing The Role Of Jon Snow In Game Of Thrones?

Answer 2: Kit Harrington

Q3: Dr Amelia Brand And Joseph Cooper Are Characters In Which Of These Hollywood Films?

Answer 3: Interstellar

Q4: Which Kolkata Born Film Director Uses The Name ‘Q’?

Answer 4: Qashiq Mukharjee

Q5: Which Actor Acted As A Stuntman In Bruce Lee’s Movie ‘Enter The Dragon’?

Answer 5: Jackie Chan

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 31st December 2020

Q1: In Which State Was The First Commercial Nuclear Power Station Built In India?

Answer 1: Maharashtra

Q2: Mandovi And Zuari Are The Two Primary Rivers Of Which Indian State?

Answer 2: Goa

Q3: NASA Stands For National __ And Space Administration.

Answer 3: Aeronautics

Q4: Host Of The 1996 Cricket World Cup Final, In Which City Is The Gaddafi Stadium?

Answer 4: Lahore

Q5: Which Mountain Pass Means ‘Pile Of Corpses’ In The Local Language?

Answer 5: Rohtang Pass

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *