Daam Sahi Hai Quiz Answer 31 Dec 2020

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today 31 December 2020

You Can Play The Flipkart Daam Sahi Hai Quiz And Win Assured Prizes. If You Are Looking For Fast And Right Answers Here Are All 5 Correct Answers To The Quiz and win exciting prizes.

How To Play Flipkart Daam Sahi Hai Quiz ?

1.Download the Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open and Sign In To The Flipkart App.

3. Search “Game Section In The App & Find Daam Sahi Hai Answers Quiz

4. There Will Be A Total Of 3 Questions

5. Answer All The Quiz Questions Correctly To Win Gifts.

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today 31 December 2020

Q1: What Is The MRP BOAT Airdopes 131 Bluetooth Headset?

Answer 1: Less Than 3000

Q2: What Is The MRP Of Crystal Classic Series Induction Bottom Cookware Set?

Answer 2: 4900 

Q3: What Is The Combined Price Of Fitness Mantra 6 MM Anti Skid Yoga Mat & Jaypee Plus Smart 750 MI Shaker?

Answer 3: 2398

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today 30 December 2020

Q1: What Is The MRP Of Sleepyhead Orthopedic Memory Foam 8 Inch Double High Density (HD) Foam Mattress?

Answer 1: Less Than 17000

Q2: What Is The MRP Of Philips SPA5128B/94 40 W 5.1ch Bluetooth Home Theatre?

Answer 2: 5990

Q3: What Is The MRP Of NESCAFE E’ Smart Personal Coffee Maker?

Answer 3: 6499

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today 29 December 2020

Q1: What Is The MRP Of Springtek Pocket Spring Premium 8 Inch King Pocket Spring Mattress?

Answer 1: Less Than 23000

Q2: What Is The MRP Of Home Full Engineered Wood TV Entertainment Unit?

Answer 2: 13399

Q3: What Is The MRP Of Pigeon Special 7.5 L Pressure Cooker?

Answer 3: 1895

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today 28 December 2020

Q1: What Is The MRP Of Prestige Omega Deluxe Granite Induction Bottom Cookware Set ?

Answer 1: 3000 Or More

Q2: What Is The MRP Of Usha CPJ 3615 200 W Juicer ?

Answer 2: Rs. 20990

Q3: What Is The MRP Of Butterfly Rapid 3 Burner Glass Manual Gas Stove ?

Answer 3: Rs. 6495

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today 27 December 2020

Q1: What Product Is In The Budget Of 25000

Answer 1: Philips Portable Air Purifier 

Q2: What Is The MRP Of Status Multicolor Polyester Area Rug?

Answer 2: Less Than 3500

Q3: What Is The MRP Of Google Home Mini

Answer 3: 4999

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today 26 December 2020

Q1: What Is The MRP Of MRC Executive Gaming Chair?

Answer 1: Less Than 18000

Q2: What Is The MRP Of ANT Esports H707N HD RGB Wired Headset Gaming Headphone ?

Answer 2: 2999

Q3What Is The MRP Of Aerolite Double Colour 28 X 72 Multicolor 10 Mm Yoga Mat?

Answer 3: 3099

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today 25 December 2020

Q1: What Is The MRP Of Dyson Pure Cool Tower Portable Room Air Purifier?

Answer 1: Less Than 47500

Q2: What Is The MRP Of Egate 19 Classsic HD 720p Portable Projector?

Answer 2: 9990

Q3: What Is The MRP Of Fujifilm Instax Mini 11 Instant Camera?

Answer 3: 59999

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today 24 December 2020

Q1: What Is The MRP Of Go Pro Hero 9 Sports And Action Camera?

Answer 1: Less Than 52000

Q2: What Is The MRP Of LG Ka 24 Inch Full HD LED Backlit IPS Panel Monitor?

Answer 2: 16500

Q3: What Is The MRP Of IFB 6 Kg 5 Star Fully Automatic Front Load With In-Built Heater Washing Machine?

Answer 3: 23990

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today 23 December 2020

Q1: What Is The MRP Of Huami Amazfit Verge Lite Smartwatch?

Answer 1: 7000 Or More

Q2: What Is The MRP Of Bajaj 16-Litre MAJESTY 1603T Oven Toaster Grill?

Answer 2: 3899

Q3: What Is The MRP Of Blue Star 1.2 Ton 3 Star Split Inverter AC?

Answer 3: 50000

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today 22 December 2020

Q1: What Is The MRP Of Revlon Colorstay Shadow Palette?

Answer 1: Less Than 1000

Q2: What Is The Combined Price Of Fastrack Gradient Clubmaster Sunglasses Green And Ray-Ban Polarized UV Protection Retro Square Sunglasses Green?

Answer 2: 9489

Q3: Which Product Is In The Budget Of Rs. 1200?

Answer 3: Bath And Body Works Mad About You Shower Gel

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today 21 December 2020

Q1: What Is The MRP Of Godrej Interio Fold Engineered Wood Study Table?

Answer 1: Less Than 11500

Q2: What Is The Combined Price Of Nescafe E Smart Personal Coffee Maker And MI Outdoor 5W Bluetooth Speaker?

Answer 2: 8498

Q3: What Is The MRP Of Samsung Galaxy S20 FE 128 GB

Answer 3: 65999

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 20 December 2020

Q1: What is the MRP of Boat Rockerz 400 Bluetooth Headset?

Answer 1: 1500 or More

Q2: Which product is in the budget of Rs. 1000?

Answer 2: Flipkart Electric Kettle

Q3: What is the MRP of Vivo V19 Mystic Silver 128 GB (8 GB RAM)?

Answer 3: 30990

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 19 December 2020

Q1: What Is The MRP Of RPM Pitness RPM600 Spinner Exercise Bike?

Answer 1: 40000 Or More

Q2: What Is The Combined MRP Of Adidas Ultraboost 20 Running Shoes & Nike 14 Inch/35 Cms NK Brasilia Travel Duffel Bag

Answer 2: 21294

Q3: Which Product Is In The Budget Of Rs. 16000?

Answer 3: VU Premium HD Ready LED Smart Android TV

Leave a Comment