Daam Sahi Hai Quiz Answer 28 January 2021

Flipkart is the biggest online E-commerce website, and Daam Sahi hai Quiz hosted by flipkart app. You Can Play The Flipkart Daam Sahi Hai Quiz And Win Assured Prizes. If You Are Looking For Fast And Right Answers Here Are All 5 Correct Answers To The Quiz and win exciting prizes.

How To Play Flipkart Daam Sahi Hai Quiz ?

1.Download the Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open and Sign In To The Flipkart App.

3. Search “Game Section In The App & Find Daam Sahi Hai Answers Quiz

4. There Will Be A Total Of 3 Questions

5. Answer All The Quiz Questions Correctly To Win Gifts.

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today 28 January 2021

Coming Soon…

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today 27 January 2021

Q1: What Is The Correct MRP Of Acer Aspire 7 Core I5 9th Gen Gaming Laptop 4GB Graphics With NVIDIA

Answer 1: 84999

Q2: What Is The MRP Of Amkette EvoFox Elite Pro Wireless USB Gamepad?

Answer 2: 2299

Q3: What Is The MRP Of GEL-ZARACA 5 B Running Shoes For Men?

Answer 3: Less Than 5500

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today 26 January 2021

Q1: What is the correct MRP of Furniture Kart Swing Jhula Hanging Red & Black Iron Hammock?

Answer 1: Less Than 20000 

Q2: What is the combined MRP of Sandiksha Hanging Hook Pot pack of 6 Plant Container Set & Shrih Set .

Answer 2: 8298

Q3: What is the correct MRP of Eureka Forbes Trendy Steel Dry Vacuum Cleaner?

Answer 3: 7899

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today 25 January 2021

Q1: What is the correct MRP of HUION Inspiroy H1161 2019 RELEASE 11 x 6.9 inch Graphics Tablet? Less than 12000

Answer 1: Less Than 12000

Q2: What is the correct MRP of TP-Link Archer C6 1200 Mbps Router (Black Dual Band)?

Answer 2: 4999

Q3: What is the MRP boAt 100 Wireless Neckband with BT 5.0 IPX4 Bluetooth Headset?

Answer 3: 2999

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today 24 January 2021

Q1: What Is The Correct MRP Of Urban Terrain UT1000 MTB 27.5 T Mountain Cycle ( 21 Gear Black ) ?

Answer 1: 49990

Q2: What Is The Correct MRP Of Dji Osmo Pocket Sports & Action Camera ( Black 12 MP ) ?

Answer 2: 29995

Q3: What Is The Correct MRP Of Sandisk 128 GB MicroSD Card Class 10 100 MB / S Memory Card ?

Answer 3: 1500 Or More

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today 23 January 2021

Q1: What is the correct MRP of Cotton Tale Design Cotton Bedding Set ?

Answer 1: Less Than 50000

Q2: Which mattress would come in the budget of 14000 ?

Answer 2: Duroflex Single Mattress

Q3: What is the correct MRP of Voltas Beko DF14W Free Standing 14 Place Settings Dishwasher ?

Answer 3: 29990

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today 22 January 2021

Q1: 1. What Is The Correct MRP Of Karcher WD3 EU – I Wet & Dry Vacuum Cleaner?

Answer 1: Less Than 10000

Q2: What Is The Correct MRP Of Elrene 241 Cm Blends Window Curtain (Pack Of 2)?

Answer 2: 11358

Q3: What Is The Correct MRP Of Flipkart Perfect Homes Julian Engineered Wood 2 Wood Wardrobe?

Answer 3: 10499

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today 21 January 2021

Q1: Which Is The MRP Of Lenovo Yoga Smart Tab With Google Assistant 4GB RAM 64GB ROM 10.1 Inch With Wi-Fi+4G Tabl..

Answer 1: 35500

Q2: What Is The Correct MRP Of Canon IXUS 285 HS (20.2MP 12x Optical Zoom 4X Digital Zoom Black)?

Answer 2: 13495

Q3: What Is The Correct MRP Of PARI ENTERPRISES Men Solid Rayon Ethnic Dress (Yellow)?

Answer 3: Less Than 13000

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today 19 Januart 2021

Q1: What is the MRP of DJI OF100 3 Axis Gimbal (230)?

Answer 1: 15990

Q2: What is the correct MRP of Amarsariya 3 Piece Solid Men Suit?

Answer 2: 9999

Q3: What is the correct MRP of Poco X3 Cobalt Blue 128 GB 6 GB RAM?

Answer 3: Less Than 24000

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today 6 Januart 2021

Q1: What is the MRP of A Game Of Thrones Leather Cloth Boxes Set?

Answer 1: Less Than 11500

Q2: What is the MRP of Flipkart Perfect Home Studio Metal Open Book Shelf?

Answer 2: 2759

Q3: What is the combined MRP of Sony UBP-X700 4K Ultra HD Dolby Atmos & DTS-X Blu-ray Player?

Answer 3: 34900

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today 5 Januart 2021

Q1: What Is The MRP Of Epson L3100 Multi-Function Color Printer?

Answer 1: 11899

Q2: What Is The MRP Of Louis Philippe Men Slim Fit Self Design Spread Collar Formal Shirt?

Answer 2: 1999

Q3: What Is The MRP Of Bosch Dishwasher?

Answer 3: Less Than 47000

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today 5 Januart 2021

Q1: What is the MRP of Samsung 192 L Direct Cool Single Door 4 Star Refrigerator With Base Drawer?

Answer 1: Less than 22000

Q2: What is the MRP of Eufy Robovac G10 Hybrid ME- T2150G21 Robotic Floor Cleaner with 2 in 1 Mopping and..

Answer 2: 21999

Q3: What is the MRP of Realme 360 Deg 1080p Wifi Smart Security Camera ?

Answer 3: 3999

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today 3 Januart 2021

Q1: What is the MRP of Aristocrat Mojorucksack 45 L?

Answer 1: 3400

Q2: What is the MRP of Havells 25L storage water geyser?

Answer 2: Less Than 14500

Q3: What is the MRP of JBL Flip Essential IPX7 Waterproof 16 W Bluetooth Speaker?

Answer 3: 8999

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today 02nd Januart 2021

Q1: What Is The MRP Of Painting Mantra Wood Photo Frame Set Of 232?

Answer 1: Less Than 4000

Q2: What Is The Combined MRP Of Allen Solly AS000010 Analog Watch For Men And Allen Solly AS000016D Analog

Answer 2: 3857

Q3: What Is The MRP Of Adom Homez Atlanta Leatherette 3 2 Brown Sofa Set?

Answer 3: 56998

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today 01 Januart 2021

Q1: What Is The MRP Of Adidas DROGO W Running Shoes For Women?

Answer 1: 2500 Or More

Q2: What Is The MRP Of BoAt Rockerz 450 Bluetooth Headset?

Answer 2: 3990

Q3: What Is The MRP Of Griffel Solid Women Track Suit?

Answer 3: 3899

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers today 31 December 2020

Q1: What Is The MRP BOAT Airdopes 131 Bluetooth Headset?

Answer 1: Less Than 3000

Q2: What Is The MRP Of Crystal Classic Series Induction Bottom Cookware Set?

Answer 2: 4900 

Q3: What Is The Combined Price Of Fitness Mantra 6 MM Anti Skid Yoga Mat & Jaypee Plus Smart 750 MI Shaker?

Answer 3: 2398

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *