Ladies vs Gentlemen Quiz Answers Today 11 Dec

Flipkart.com is India’s leading e-commerce marketplace with over 30 million products across multiple categories. Started by a team of 2, Flipkart today employs 30,000 people with 46 million registered users. With technology that enables 8 million shipments every month, 10 million daily page visits and 14 state of the art warehouses, they are ranked amongst top 5 websites in India based on Alexa ranking. Flipkart is the first billion dollar company in Indian e-commerce.

How to Play Ladies vs Gentlemen Quiz Answers Today 11th December

  • Download Flipkart App From Google Play Store or Apple Store.
  • Open & Sign in to the Flipkart App.
  • Open Video Section in the app & tap Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz
  • Now tap on the Start Now button to play the quiz.
  • There is a total of 5 questions
  • Answer all the Beat the Genius questions correctly to win the prizes.

Ladies vs Gentlemen Quiz Details

Quiz PrizeGems, Vouchers & Rewards
Start Time12:00 AM
End Time11:59 PM
Date5 December 2020
Winner Announcement5 December 2020

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Prizes

  • Rs. 50 GV
  • Rs. 1000 GV
  • Rs. 2000 GV
  • Super Coins

Question 1: What % Of People Want The Light Switched Off During Intimate Moments?

Answer 1: 70 %

Question 2: What % Of Women Like A Man With A Beard And Mustache?

Answer 2: 60 %

Question 3: What % Of People Do Not Want To Have Children After Marriage?

Answer 3: 30%

Ladies vs Gentlemen Quiz Answers Today 11th December

Q1: What % Of Men Introduce Their Girlfriends As ‘Just Friends’?

Answer 1: 70%

Q2: What % Of People Think That Women Are More Accepting Of Homosexuals Than Men?

Answer 2: 60 %

Q3: What % Of Men Are Scared Of Cockroaches/Rats Or Lizards?

Answer 3: 40%

Ladies vs Gentlemen Quiz Answers Today 8th December

Q1: What % Of Women Made Their Partner Do Household Chores During Lockdown?


Answer 1: 80%

Q2: What % Of People Believe That During The #MeToo Movement Some Men Were Blamed Without Reason?

Answer 2: 70%

Q3: What % Of People Listen To Sad Songs After Breakup?

Answer 3: 80%

Ladies vs Gentlemen Quiz Answers Today 7th December

Q1: Which % Of People Believe That Men Are Better Cooks Than Women?

Answer 1: 60%

Q2: What % Of Women Feel That They Have No Choice But To Say In An Abusive Relationship?

Answer 2: 30%

Q3: What % Of Men Have To Forcefully Go And Watch A Movie That Their Partner Wants To See?

Answer 3: 60%

Ladies vs Gentlemen Quiz Answers Today 6th December

Q1: What % Of Wives Believe That Even Today Their Husbands Are Tied To Their Mother’s Pallu?

Answer 1: 60%

Q2: What % Of Men Have An Objection Reporting To A Female Boss?

Answer 2: 60%

Q3: What % Of Men Feel That A Woman Looks Her Hottest In A Saree?

Answer 3: 80%

Ladies vs Gentlemen Quiz Answers Today 5th December

Q1: What % Of Men Forget To Say ‘I Love You’ After Marriage?

Answer 1: 60%

Q2: What % Of People Think That Daughters Take Better Care Of Parents Than Sons Do?

Answer 2: 70%

Q3: What % Of People Feel That Filmstars Don’t Even Know How To Change Their Children’s Diapers?

Answer 3: 50%

Ladies vs Gentlemen Quiz Answers Today 2nd December

Q1: What % Of Men Feel That Women Are Bad Drivers?

Answer 1: 30%

Q2: 15 What % Of People Feel That Women Want To Settle Down With Rich Only?

Answer 2: 40%

Q3: What % Of People Have Taken Advantage Of An Empty Lift?

Answer 3: 60%

Ladies vs Gentlemen Quiz Answers Today 2nd December

Question 1) What % of women expect men to pay the bill on a date?

Answer: 80%

Question 2): What % of men think premarital sex is okay but want the girl to marry to be virgin?
Answer 2: 60 %
Question 3): What % of women snore more than men?
Answer 3: 50 %

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 30 November

Question 1) What % of people judge others purely on basis of their looks?
Answer: 60%

Question 2) What % of women believe that checking their partner’s phone is their birth right?
Answer: 60%

Question 3) What % of couples have been caught kissing in a park?
Answer: 80%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 29 November

Question 1: What % Of People Compare Current Partners To Their Exes?

Answer 1: 60%

Q2: What % Of Men Are More Possessive In Any Relationship?

Answer 2: 70%

Q3: What % Of Men Spend More Time On Their Phone Than With Their Partner?

Answer 3: 60%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 28 November

Question 1) What % of women feel that men cannot remember important dates?
Answer: 50%

Question 2) What % of men are comfortable purchasing sanitary napkins from a shop?
Answer: 50%

Question 3) What % of men are more attracted to older women?
Answer: 50%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 27 November

Question 1): What % of men feel that they lose their freedom after marriage?
Answer 1: 70 %
Question 2): What % of people are happier when a son is born in the house?
Answer 2: 80 %
Question 3): What % of people post their edited pictures on social media to impress a man / woman?
Answer 3: 80 %

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 26 November

Question 1) What % of women want to live in a joint family set up after marriage?
Answer: 60%

Question 2) What % of people feel that men are better at understanding new technology in comparison to women?
Answer: 60%

Question 3) What % of people Want a break from their partner after lockdown?
Answer: 50%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 25 November

Que1:What % Of Men Think It Is Alright To Stare At Other Women Even While Their Partners Are With Them ?

Ans: 50%

Que 2: What % Of People Believe That A Relationship With A Divorcee Is A Problem ?

Ans: 60%

Que3: What % Of People Believe That Women Cry On The Smallest Of Issues ?

Ans: 70%

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 24 November 2020

Play Now

Ladies vs Gentlemen Answers Today:

Question 1. – What % of men feel that they have to say sorry even when they aren’t wrong?

Answer 1: 60%

Question 2. – What % of women feel that men don’t understand the mood swings of a woman on her period?

Answer 2: 30%

Question 3. – What % of women have a problem on being called ‘aunty‘?

Answer 3: 80%

error: Content is protected !!