Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 31 Dec

Flipkart.com is India’s leading e-commerce marketplace with over 30 million products across multiple categories. Started by a team of 2, Flipkart today employs 30,000 people with 46 million registered users. With technology that enables 8 million shipments every month, 10 million daily page visits and 14 state of the art warehouses, they are ranked amongst top 5 websites in India based on Alexa ranking. Flipkart is the first billion dollar company in Indian e-commerce.

Read Also: Earn money Online by Completing some short and Simple Surveys link is given below:

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 31st December 2020

Flipkart fake or fake not quiz answer
Flipkart fake or fake not quiz answer

Q1: Priyanka Chopra And Jennifer Lopez Are Supposed To Work Together In Recent Times.

Answer 1: Fake

Q2: Hindi Is One Of The Official Languages Of Fiji.

Answer 2: Not Fake

Q3: Virat Kohli Has Never Been Auctioned In IPL.

Answer 3: Not Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 30 December 2020

Q1: Toilets Were Installed In Indian Railways In 1909

Answer 1: Not Fake

Q2: Roses Are Red Violets Are Blue’ Was Written By William Shakespeare

Answer 2: Fake

Q3: The Word ‘Shampoo’ Is Derived From An Indian Word

Answer 3: Not Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 29th December 2020

Q1: National Anthem Of The U.S.A Was Written In An Indian Ship.

Answer 1: Not Fake

Q2: 10 Of The Tallest Peaks In The World Are In The Himalayan Range.

Answer 2: Fake

Q3: Mithali Raj Was The First Indian Woman To Score A Century In Test Cricket.

Answer 3: Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 28th December 2020

Q1: Joe Kidenis Ancestors Are From India

Answer 1: Not Fake

Q2: Govinda Has Been A Lead Of Seven Movies With No. 1 Title

Answer 2: Fake

Q3: Compared To Humans Giraffe Has More Bones In Their Neck

Answer 3:  Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 27th December 2020

Q1: 5th Digit Of The PAN Card Denotes Initial Letter Of Holder’s Surname

Answer 1: Not Fake

Q2: Toenails Grow Faster Than Fingernails

Answer 2: Fake

Q3: Dipa Karmakar Is The First Indian Athlete Who Has Won Olympics Medal

Answer 3: Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 26th December 2020

Q1: Two Indian Prime Ministers Were Born After 1947

Answer 1: Fake

Q2: Paani Puri’ Word Was Added To The Oxford Dictionary

Answer 2: Not Fake

Q3: Ranbir Kapoor’s Grandfather’s Original Name Was Ranbir Kapoor

Answer 3: Not Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 25th December 2020

Q1: Jingle Bells Was The First Song Broadcasted From Space

Answer 1: Not Fake

Q2: Santa Claus Is A Citizen Of Germany

Answer 2:- Fake

Q3: There Is A Shortage Of Christmas Tree In The U.S.A

Answer 3:- Not Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 24th December 2020

Q1: Politician Rabri Devi Has A Sister Named Jalebi Devi.

Answer 1: Not Fake

Q2: A Temple In India Worships Donald Trump.

Answer 2: Not Fake

Q3: 3. A Dinosaur Species Is Named After Rabindranath Tagore.

Answer 3: Not Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 23rd December 2020

Q1: Kamala Harris Tweeted In Support Of Farmers Protest

Answer 1: Fake

Q2: Elephants Are Pregnant For 9 Months Before Delivering Their Babies

Answer 2: Fake

Q3: Red Fort Was Originally White In Colour

Answer 3: Not Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 22nd December 2020

Q1: Giraffe Mums Give Birth Standing Up

Answer 1: Not Fake

Q2: Mumbai’s Film City Is The Biggest Film City Complex In The World

Answer 2: Fake

Q3: Shahrukh Khan Was Born In Pakistan

Answer 3: Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 21st December 2020

Q1: Himachal Pradesh Produces More Apple Than Jammu Kashmir

Answer 1: Fake

Q2: The Man Seen In This Meme Is An Indian

Answer 2: Fake

Q3: Peregrine Falcon Is The Fastest Bird In The World

Answer 3: Not Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 20th December 2020

Q1: Compared to Sachin Tendulkar-Virat Kohli has scored 12000 ODI runs in fewer innings.

Answer 1: Not Fake

Q2: Tueks are the only teeth that Elephants have.

Answer 2: Fake

Q3: There are only 3 states of matter.

Answer 3: Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 19th December 2020

Q1: Kiwi Fruit Is Named After The Kiwi Bird

Answer 1: Not Fake

Q2: The Slogan ‘Inquilab Zindabad Was Coined By Bhagat Singh

Answer 2: Fake

Q3: The Last Letter Added To Our Alphabet Is ‘J

Answer 3: Not Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 18th December 2020

Q1: East Bengal football jersey is inspired by Rasogolla

Answer 1: Fake 

Q2: Indian state Maharashtra is bigger than the United Kingdom

Answer 2: Not Fake

Q3: It takes 12 worker bees to produce a single teaspoon of honey

Answer 3: Not Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 17th December 2020

Q1: The Brand MDH Started In Pakistan

Answer 1: Fake

Q2: Octopus Has 3 Hearts

Answer 2: Not Fake

Q3: Brain Is 60% Fat

Answer 3: Not Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 11th December 2020

Q1: An Asteroid Is Named After Chess Grandmaster Viswanathan Anand

Answer 1: Not Fake

Q2: Sarojini Naidu Used To Call Gandhiji ‘Mickey Mouse’

Answer 2: Not Fake

Q3: Aviator Sunglasses Were Invented By A Pilot

Answer 3: Not Fake

Q4: People Celebrate International ‘No Pants’ Day Every Year

Answer 4: Not Fake

Q5: The Himalayas Are The Longest Mountain Range On Earth

Answer 5: Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 8th December 2020

Q1: The Heart Is The Largest Muscle In The Body

Answer 1: Fake

Q2: Indian Railways Took More Than Three Years To Deliver One Consignment

Answer 2: Not Fake

Q3: There Are 11 Ways Of Getting Out In Cricket

Answer 3: Fake

Q4: The Film ‘Mera Naam Joker’ Was So Long That It Had Two Intervals

Answer 4: Not Fake

Q5: Starbucks Is Named After A Mermaid

Answer 5: Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 8th December 2020

Q1: Victoria Terminus Was Named In Honour Of Queen Victoria’s Visit To Mumbai

Answer 1: Fake

Q2: The Maximum Speed A Four-Wheeler Can Reach On Land Is Up To 500 Kmph

Answer 2: Fake

Q3: Indian Men’s Hockey Team Is Sponsored By A State Government

Answer 3: Not Fake

Q4: Violin Strings Are Made From Animal Intestines

Answer 4: Not Fake

Q5: Sachin Tendulkar MS. Dhoni/Virat Kohli And Rohit Sharma Are The Only Cricketers To Have Won The Rajiv Gandhi Khel Ratna

Answer 5: Not Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 7th December 2020

Q1: Mukesh Ambani Was Born In Gujarat

Answer 1: Fake

Q2: No Woman Has Ever Beaten A Man In An Event At The Olympics

Answer 2: Fake

Q3: People Have Been Voting Online For Govt. Elections Since 2005

Answer 3: Not Fake

Q4: The Word Bhelpuri Is Part Of The Oxford English Dictionary

Answer 4: Not Fake

Q5: Air India’s First International Flight Was To Pakistan

Answer 5: Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 6th December 2020

Q1: A Snake In India Is Named After A Character From Harry Potter

Answer 1: Not Fake

Q2: An Ak-47 Can Only Fire 47 Rounds In A Minute

Answer 2: Fake

Q3: Pineapple Is Called Ananas In ‘Hindi’ ‘Arabic’ ‘French’ ‘Swedish’ And ‘Turkish

Answer 3: Not Fake

Q4: Priyanka Chopra Was The First Indian To Present An Oscar Award

Answer 4: Fake

Q5: An Old Camera Found In The Deep Ocean Has Revealed Pictures Taken On The Titanic

Answer 5: Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 5th December 2020

Q1: Samsung Also Runs Hospitals

Answer 1: Not Fake

Q2: Walt Disney Was Once The Voice Of Mickey Mouse

Answer 2: Not Fake

Q3: Maharashtra Has The Longest Coastline In India

Answer 3: Fake

Q4: Vijay Mallya Bought Mahatma Gandhi’s Spectacles

Answer 4: Not Fake

Q5: India Has The Most Number Of Official Languages In The World

Answer 5: Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 3rd December 2020

Q1: Africa Is The Only Continent Where Hippos Are Found In The Wild

Answer 1: Fake

Q2: Astronauts Who Returned From The Moon Spent Three Weeks In Quarantine

Answer 2: Not Fake

Q3: There Is A Retail Brand Produced By Tihar Jail Inmates Called TJ’s

Answer 3: Not Fake

Q4: India Has Won More Individual Gold Medals In The Paralympics Than The Summer Olympics

Answer 4: Not Fake

Q5: The Current President Of North Korea Died In 1994

Answer 5: Not Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 2nd December 2020

Question 1) An airport in Saudi Arabia is larger than city of Mumbai

Answer 1: Not Fake

Question 2)The movie Dhoom inspired a real-life bank heist in Kerala

Answer 2: Not Fake

Question 3) Phone was the world’s first touchescreen mobile phone

Answer 3: Fake

Question 4) Allan Border and Sunil Gavaskar have never played against each other

Answer 4: Fake

Question 5) The Himalayas make Delhi’s smog worse

Answer 5: Not Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 1st December 2020

Question 1) India’s current Law minister has practiced law and the current Health minister has practiced medicine
Answer 1: Not Fake

Question 2) ‘Mahindra and Mahindra’ was originally called ‘Mahindra & Mohammad’
Answer 2: Not Fake

Question 3) Nobody has been cured of H.I.V.
Answer 3: Fake

Question 4) Some apes use tools for fishing and hunting
Answer 4: Not Fake

Question 5) It is impossible to sneeze with your eyes open
Answer 5: Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 30th Nov 2020

Question 1) India has the longest network of roads by length
Answer 1: Fake

Question 2) Lalu Prasad’s son was a player of an IPL team
Answer 2: Not Fake

Question 3) Jeans were originally made for miners
Answer 3: Not Fake

Question 4) Android phones respond to Harry Potter spells
Answer 4: Not Fake

Question 5) The sale of cigarettes without its packet is banned in Maharashtra
Answer 5: Not Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 29th Nov 2020

Question 1) Sachin Tendulkar is named after the music composer S.D.Burman
Answer 1: Not Fake

Question 2) Lamborghini started off as a tractor manufacturer
Answer 2: Not Fake

Question 3) Snakes dance to the snake charmer’s music
Answer 3: Fake

Question 4) India’s southernmost point is in Tamil Nadu
Answer 4: Fake

Question 5) Drinking coffee dehydrates your body
Answer 5: Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 28th Nov 2020

Q1: There’s A Dinosaur Named After The Narmada River

Answer 1: Not Fake

Q2: Women Were Not Allowed To Take Part In The First Modern Olympics

Answer 2: Not Fake

Q3: Pizza Hut Sent Pizza To The International Space Station Some Indian States In The North-East Do Not Follow The Indian Standard Time

Answer 3: Not Fake

Q4: Some Indian States In The North-East Do Not Follow The Indian Standard Time

Answer 4: Fake

Q5: Rabindranath Tagore Was The First Nobel Laureate To Be Born In India

Answer 5: Fake

How To Play Fake Or Not Fake Quiz Flipkart Quiz 28 November 2020

  • Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.
  • Open & Sign In To The Flipkart App.
  • Search “Game Section In The App & Find Fake Or Not Fake Answers Quiz
  • There Will Be A Total Of 5 Questions
error: Content is protected !!