Flipkart Daily Trivia Today Quiz Answer 31 Dec - Rtsall Tech & Education

Flipkart Daily Trivia Today Quiz Answer 31 Dec

Hii! Everyone,

Today we are discussing about the one of the biggest and popular E-commerce company which is Flipkart.

Flipkart is an e-commerce company founded in 2007 by Sachin Bansal and Binny Bansal. The company owns and operates an online shopping website in India. Flipkart, registered in Singapore, has also launched its own product range under the name “DigiFlip” with products including tablets, USBs, and laptop bags.

Flipkart.com is India’s leading e-commerce marketplace with over 30 million products across multiple categories. Started by a team of 2, Flipkart today employs 30,000 people with 46 million registered users. With technology that enables 8 million shipments every month, 10 million daily page visits and 14 state of the art warehouses, they are ranked amongst top 5 websites in India based on Alexa ranking. Flipkart is the first billion dollar company in Indian e-commerce.

Present time Flipkart organize the different quizzes, games and distribute prizes and rewards on the basis of your skills. In a flipkart app go to the game section and play now, Give the correct answer for all questions and you are eligible for won the rewards.

Read Also: Earn money Online by Completing some short and Simple Surveys link is given below:

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 31st December 2020

Q1: In Which State Was The First Commercial Nuclear Power Station Built In India?

Answer 1: Maharashtra

Q2: Mandovi And Zuari Are The Two Primary Rivers Of Which Indian State?

Answer 2: Goa

Q3: NASA Stands For National __ And Space Administration.

Answer 3: Aeronautics

Q4: Host Of The 1996 Cricket World Cup Final, In Which City Is The Gaddafi Stadium?

Answer 4: Lahore

Q5: Which Mountain Pass Means ‘Pile Of Corpses’ In The Local Language?

Answer 5: Rohtang Pass

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 30th December 2020

Q1: Which Of These Is Not The Name Of A Team Which Participates In Ranji Trophy?

Answer 1: Army

Q2: Who Is The Current Head Coach And Chief Selector Of The Pakistan Cricket Team?

Answer 2: Misbah-Ul-Haq

Q3: The Monkeygate Scandal In 2008 Took Place During A Test Between India And Which Team?

Answer 3: Australia

Q4: Part Of India’s 2007 T20 World Cup, Joginder Sharma Was Appointed As A Police Officer In

Answer 4: Haryana

Q5: With 56 Matches, Who Holds The Indian Record Of Being The Fastest To 100 Wickets In ODIS?

Answer 5: Mohammed Shami

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 29th December 2020

Q1: The Song “Another Brick In The Wall” Is A Cult Classic By Which Band?

Answer 1: Pink Floyd

Q2: Which Actor Played The Role Of Lord Mahadev In The TV Series ‘Devon Ke Dev… Mahadev’?

Answer 2: Mohit Raina

Q3: In The TV Series Friends, What Is The Surname Of Rachel?

Answer 3: Green

Q4: Which Actor Once Worked As A Waiter At The Taj Mahal Palace Hotel In Mumbai?

Answer 4: Boman Irani

Q5: What Media Franchise, Owned By Nintendo, Was Created By Satoshi Tajiri In 1996?

Answer 5: Pokemon

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 28th December 2020

Q1: Question For Working On Which Disease Was Robert Koch Awarded The Nobel Prize In Medicine ?

Answer 1: Tuberculosis

Q2: K Nageswara Rao Pantulu Founded Which Healthcare Brand In Mumbai In 1893 ?

Answer 2: Amrutanjan

Q3: Which Of These Brands Is Packed And Sold In Hyperbolic Paraboloid Shape ?

Answer 3: Pringles

Q4: What Was The Original Title Of The Recently Released Film Saand Ki Aankh ?

Answer 4: Womaniya

Q5: SoundJam MP Was An Early Version Of Which Media Player ?

Answer 5: ITunes

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 27th December 2020

Q1: Realme Watch S Will Be Compatible With Which Of The Following Operating Systems

Answer 1: Both A & B

Q2: Realme Watch S Is Water Resistant Up To A Depth Of

Answer 2: 50 Meters

Q3: Which Of The Following Is Not A Feature Of Realme Watch S?

Answer 3: Square Shape

Q4: The SpO2 Monitor Feature On Realme Watch S Is Used For

Answer 4: Measuring Blood Oxygen

Q5: The Sturdy Screen Of Realme Watch Is Made Up Of

Answer 5:  Corning Gorilla Glass

Q6: Realme Watch S Will Work On Android And IOS Using Which Of The Following Apps

Answer 6: Realme Link App

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 26th December 2020

Q1: When Is Realme Watch S Going On 1st Sale?

Answer 1: Dec 28th, 12 Pm

Q2: With 2 Hours Of Charging, How Much Battery Life Does Realme Watch S Gives?

Answer 2: Upto 15 Day Battery

Q3:Number Of Sports Mode In Realme Watch S?

Answer 3: 16

Q4: How Many Watch Faces Are Available On Realme Watch S?

Answer 4: 100+ Faces With OTA

Q5: Realme Watch S Features Which Of The Following “Smart Controls” ?

Answer 5: Both A And B

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 25th December 2020

Q1:  By What Name Do We Also Know The Injury Lateral Epicondylitis?

Answer: Tennis Elbow

Q2: Who Became The 1st Player To Score In 15 Consecutive UEFA Champions League Seasons?

Answer: Lionel Messi

Q3: In Which City Is The Cricket Academy Of Pathans Of Brothers Irfan And Yusuf Pathan?

Answer: Vadodara

Q4: In 2016, Who Scored The Fastest 50 In 18 Balls In An U-19 ODI?

Answer: Rishabh Pant

Q5: The Youngest Cricketer To Win Sitara-E-Imtiaz, Pakistan’s 3rd Highest Civilian Award, Is

Answer: Sarfaraz Ahmed

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 24th December 2020

Q1: What Video Game Series Completes This Top Gun Movie Dialogue: I Feel The Need, The

Answer 1: Need For Speed

Q2: Godfather Of Heavy Metal Music, Ozzy Osbourne Was Associated With Which Band?

Answer 2: Black Sabbath

Q3: Which Car Is Depicted As Bumblebee In The Live Action Transformers Films?

Answer 3: Camaro

Q4: Which Pakistani Band Sang The Song Yeh Hai Meri Kahani In The Sanjay Dutt Movie Zinda?

Answer 4: Strings

Q5: Asma Rehman Was Married To Whom For A Period Of 3 Years In The Early 1980s?

Answer 5: Dilip Kumar

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 23 December 2020

Q1: Dubbed The Asian Nobel, Ramon Magsaysay Award Is Named After A President Of

Answer 1: Philippines

Q2: The Leaves Of Which Tree Make Up Most Of The Diet Of The Koala?

Answer 2: Eucalyptus

Q3: Which Country’s Prime Minister Was Saad Hariri Who Resigned Recently Due To Mass Protests?

Answer 3: Lebanon

Q4: Developed In The 19th Century, The Henry Classification System Is Used For Identifying

Answer 4: Fingerprints

Q5: What Iconic Logo Was Desgned By An American University Student Carolyn Davidson?

Answer 5: Nike

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 22nd December 2020

Q1: Against Which Team Will India Play Their First-Ever Day-Night Test Match In Kolkata?

Answer 1: Bangladesh

Q2: Which Country Has Won The Most Davis Cup Titles?

Answer 2: USA

Q3: The Indian Cricket League Was A Private Cricket League Funded By Which Company?

Answer 3: Zee Entertainment

Q4: Gowtham, Manish Pandey And Mayank Agarwal Play For Which Domestic Cricket Team?

Answer 4: Karnataka

Q5: Who Is The Subject Of The Documentary ‘A Father’s Dream’ Directed By Aayush Puthran?

Answer 5: Shreyas Iyer

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 21st December 2020

Q1: Which Actor Contested And Won The Allahabad Lok Sabha Seat In 1984?

Answer 1: Amitabh Bachchan

Q2: The Upcoming Show ‘House Of The Dragon’ Is A Prequel To Which TV Series?

Answer 2: Game Of Thrones

Q3: Jim Sarbh, Who Was Seen In ‘Padmaavat’, Made His Bollywood Debut In Which Film?

Answer 3: Neerja

Q4: The TV Series ‘The Hitchhiker’s Guide To The Galaxy’ Is An Adaptation Of A Book By

Answer 4: Douglas Adams

Q5: Which Character Made His Debut With The Animated Short Film Steamboat Willie?

Answer 5: Mickey Mouse

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 20th December 2020

Q1: Which Bangladesh cricketer was recently banned for not reporting bookie approach?

Answer 1: Shakib Al Hasan

Q2:  Founded by P. Gopichand, where is the Gopichand Badminton Academy?

Answer 2: Hyderabad

Q3:  In a 1983 World Cup match, who helped India defeat Zimbabwe by scoring 175 not out?

Answer 3: Kapil Dev

Q4:  Which team defeated New Zealand in the 2019 Rugby World Cup semi-final?

Answer 4: England

Q5: By giving away 75 runs, which bowler bowled the most expensive spell in T20I history?

Answer 5: Kasun Rajitha

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 19th December 2020

Q1: Which Bangladesh Cricketer Was Recently Banned For Not Reporting Bookie Approach?

Answer 1: Shakib Al Hasan

Q2:  Founded By P. Gopichand, Where Is The Gopichand Badminton Academy?

Answer 2: Hyderabad

Q3:  In A 1983 World Cup Match, Who Helped India Defeat Zimbabwe By Scoring 175 Not Out?

Answer 3: Kapil Dev

Q4:  Which Team Defeated New Zealand In The 2019 Rugby World Cup Semi-Final?

Answer 4: England

Q5: By Giving Away 75 Runs, Which Bowler Bowled The Most Expensive Spell In T20I History?

Answer 5: Kasun Rajitha

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 18th December 2020

Q1: In the film Dhoom: 3, Aamir played a double role. What were his names?

Answer 1: Sahir Samar

Q2: The popular song, Despacito features Luis Fonsi and which other artist?

Answer 2: Daddy Yankee

Q3: Whose daughter made her Bollywood debut in the film Dabangg 3?

Answer 3: Mahesh Manjarekar

Q4: Which film was dubbed in Tamil as Uyire.. and in Telugu as Premato?

Answer 4: Dil se..

Q5: Who co-starred in Steven Spielberg’s The Color Purple as distraught housewife Sofia?

Answer 5: Oprah Winfrey

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 17th December 2020

Q1: Which Apsara wanted to marry Arjun when he was in Indralok ?

Answer 1: Urvashi

Q2: In India, How Long Is A Learner’s Driving License Valid?

Answer 2: 6 Months

Q3: The Scientist Narinder Singh Kapany Is Also Known As The Father Of

Answer 3: Fiber Optics

Q4: The American Clothing Company, PVH Corp. Owns Which Of These Brands?

Answer 4: Calvin Klein

Q5: In May 2018, Where Did Prince Harry And Meghan Markle Get Married?

Answer 5: Windsor Castle

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 11th December 2020

Q1: What Does Rexpand To In Dr. B. R. Ambedkar’s Name?

Answer 1: Ramji

Q2: Which City In Punjab Was Named Ramdaspur, Since Its Foundation Was Laid By Guru Ramdas Ji?

Answer 2: Amritsar

Q3: The First Male And Female Cricketers To Take 200 ODI Wickets Were Both From Which Country?

Answer 3: India

Q4: Which Italian Company’s Models Include Quattroporte, Ghibli And Levante?

Answer 4: Maserati

Q5: Which Of These Nobel Laureates Hails From Bangladesh?

Answer 5: Muhammad Yunus

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 9th December 2020

Q1: Who Was The Director Of The Oscar Nominated Film ‘Mother India’?

Answer 1: Mehboob Khan

Q2: Complete The Name Of This Colombian Singer: _ Isabel Mebarak Ripoll.

Answer 2: Shakira

Q3: The Quote – How You Doin’ – Was Often Repeated By Which Character From Friends?

Answer 3: Joey Tribbiani

Q4: Who From The Music Trio Shankar-Ehsaan-Loy Composed For SRK’s Debut TV Series ‘Fauji’?

Answer 4: Loy Mendosa

Q5: Amitabh Bachchan Was NOT A Part Of The Debut Film Of Which Of These Actresses?

Answer 5: Kareena Kapoor

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 8th December 2020

Q1: Which Of These Was The Last To Be Liberated From A Colonial Power?

Answer 1: Goa

Q2: Meg, Jo, Beth And Amy Form A Quartet In Which Famous Novel By Louisa May Alcott?

Answer 2: Little Women

Q3: The Jhulta Minar Or Swyaing Minaret, Is A Famous Attraction In Which Indian City?

Answer 3: Ahmedabad

Q4: What Was Founded In The 1890s By Caleb Bradham As A Digestive Syrup?

Answer 4: Pepsi

Q5: The Colour ‘Azure’ Refers To The Natural Colour Of Which Of These?

Answer 5: Sky

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 7th December 2020

Q1: Is A Co-Owner Of The ISL Football Team FC Goa.

Answer 1: Virat Kohli

Q2: Is The National Sport Of Argentina Since 1953.

Answer 2: Pato

Q3: Which Cricketer Co-Founded ‘Tenvic’ A Company To Develop Grassroot Sports?

Answer 3: Anil Kumble

Q4:  Legendary Singer Sir Elton John Was Once The Owner Of Which Football Club?

Answer 4: Watford

Q5: Which World Champion Billiards Player Was Given The Nickname ‘Bombay Tiger’?

Answer 5: Michael Ferreira

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 6th December 2020

Q1: Who among these was not a part of the English band ‘The Beatless’?

Answer 1: Elton John

Q2: In Dil Se, Who Danced With Shah Rukh Khan On Top Of A Train In The Song ‘Chaiyya Chaiyya’?

Answer 2: Malaika Arora

Q3: Which Is The Only Movie Directed By Aditya Chopra With SRK Not In The Lead?

Answer 3: Befikre

Q4: Satnam Ramgotra, Who Contributed Music To Dunkirk And Inception, Plays What Instrument?

Answer 4: Drums

Q5: For Which Of These Films Did Aamir Khan Not Win The Filmfare Best Actor Award?

Answer 5: Rangeela

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 5th December 2020

Q1: Which Indian River Is Known As ‘Yarlung Tsangpo’ In Tibetan Language?

Answer 1: Brahmaputra

Q2: Making It Big’ Is A Book By Binod Choudhary, Who Is The First Billionaire From

Answer 2: Nepal

Q3: How Do We Better Know The Politician Edvige Antonia Albina Maino?

Answer 3: Sonia Gandhi

Q4: Which Of These National Symbols Is Common To Both India And Pakistan?

Answer 4: National Fruit

Q5: Diego De La Vega Is The Actual Name Of Which Of These Fictional Characters?

Answer 5: Zorro

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 3rd December 2020

Q1: The 2008 Movie Jannat Features Emraan Hashmi Playing The Role Of A

Answer 1: Match Fixer

Q2: Which Character In Friends Was Portrayed By Lisa Kudrow?

Answer 2: Phoebe

Q3: A. R. Rahman Won A National Film Award – Best Music Director For Which Of These Films?

Answer 3: Lagaan

Q4: Who Made Her Film Debut With The 2002 Tamil Film Thamizhan?

Answer 4: Priyanka Chopra

Q5: Which Indian Actor Was Awarded The ‘Nishan-E-Imtiaz’ By Pakistan In 1998?

Answer 5: Dilip Kumar

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 2nd December 2020

Q1 – Which of these automobile brands manufactures the Phantom range of cars?
Ans: Rolls-Royce
Q2 – Krishna Hutheesing wrote the book ‘Dear to Behold’ about her niece. Name the niece.
Ans: Indira Gandhi
Q3 – Which coffee chain’s logo comes from Siren, a Greek mythological creature?
Ans: Starbucks
Q4 – Which city was severely affected by the Great Fire of 1666?
Ans: London
Q5 – Which of these is a key ingredient of Siachen Omelette?
Ans: Maggi

Flipkart Daily Trivia Quiz Answer 1st December 2020

Question 1 – Which team won the 2019-20 Vijay Hazare Trophy?
Ans: Karnataka
Question 2. Shahbaz Nadeem, an Indian____, recently made his Test debut against South Africa.
Ans: Left Arm Spinner
Question 3. The Ballon d’Or is an annual football award presented by _.
Ans: France Football
Question 4. The ‘Knockout’ perfume range was launched by which Indian sportsperson?
Ans: Vijender Singh
Question 5. Who was the first captain of the Indian cricket team in Test matches?
Ans: C. K. Nayudu

How To Play Flipkart Daily Trivia Quiz

  1. Open Flipkart App
  2. Go To Game Zone
  3. Click On Daily Trivia Banner
  4. Search For Daily Trivia
  5. Answer all 5 questions with correct answers

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!