Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 27 Nov

Flipkart.com is India’s leading e-commerce marketplace with over 30 million products across multiple categories. Started by a team of 2, Flipkart today employs 30,000 people with 46 million registered users. With technology that enables 8 million shipments every month, 10 million daily page visits and 14 state of the art warehouses, they are ranked amongst top 5 websites in India based on Alexa ranking. Flipkart is the first billion dollar company in Indian e-commerce.

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 27th Nov 2020

Question 1) Rickshaw is an English word of Indian origin

Answer 1: Fake

Question 2) The first-ever mobile phone was made by Nokia

Answer 2: Fake

Question 3) Aamir Khan’s great grand uncle was Maulana Abul Kalam Azad

Answer 3: Not Fake

Question 4) The last bubonic plague outbreak in India happened in 2018

Answer 4: Fake

Question 5) Physicist Stephen Hawking once threw a party for time travellers from the future

Answer 5: Not Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 26th Nov 2020

Q1: The longest speech ever given at the United Nations is by an Indian
Answer 1: Not Fake

Q2: Constitution Day in India is celebrated on Dr. B.R. Ambedkar’s birthday
Answer 2: Fake

Q3: India’s largest river island is in the river Ganga
Answer 3: Fake

Q4: The Olympic Games were originally a religious event
Answer 4: Not Fake

Q5: There is a bodily condition where you cannot hear male voices
Answer 5: Not Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 25th Nov 2020

Q1: Baahubali 2: The Conclusion Is The Most Expensive Film Produced In India

Answer 1: Fake

Q2: Identical Twins Have The Same Fingerprints

Answer 2: Fake

Q3: Snake Charming Is Illegal In India

Answer 3: Not Fake

Q4: Mercury The Planet Closest To The Sun Is Also The Hottest Planet

Answer 4: Fake

Q5: Till October 2020 All The Hing/Asafoetida That Was Sold In India Was Imported From Other Countries

Answer 5: Not Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 24th Nov 2020

Question 1. – The chili gets its spiciness from its seeds

Answer 1: Fake

Question 2. – Former British PM Windston Churchill had a unpaid debt in Bengalore club

Answer 2: Not Fake

Question 3. – The bird turkey is called Hindi in Turkey

Answer 3: Not Fake

Question 4. – Valentines day was created by hallmark to sell cards

Answer 4: Fake

Question 5. – Syphilis can be cured by using malaria disease

Answer 5: Not Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 23rd Nov 2020

Question 1) The population of Bihar is more than that of England

Answer 1: Not Fake

Question 2) The fastest century in test cricket was hit by Virender Sehwag

Answer 2: Fake

Question 3) The heart cannot get cancer

Answer 3: Fake

Question 4) There is a species of bird which can hold more than 10 liters of water in its beak

Answer 4: Not Fake

Question 5) India’s National Science Day is celebrated on the anniversary of Pokhran nuclear blasts

Answer 5: Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 22nd Nov 2020

Que1) You cannot estimate a tree’s age without cutting it down and counting its trunk rings
Ans: Fake

Que2) A 10 year old swam from Sri Lanka to India
Ans: Not Fake

Que3) A.I. (Artificial Intelligence) mistook a football refree’s bald head for a football
Ans: Not Fake

Que 4) The only Brahma temple in India is located in Pushkar
Ans: Fake

Que5) A bank accepts food items as collateral
Ans: Not Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 21st Nov 2020

Question 1) Chillies are used to make lipstick
Answer 1: Not Fake

Question 2) The 2011 I.C.C. WC India-Pakistan match is the most watched TV event of all time
Answer 2: Fake

Question 3) Iceland imports ice from other countries
Answer 3: Not Fake

Question 4) The largest funeral gathering in history was for Mahatma Gandhi
Answer 4: Fake

Question 5) Teddy bears are named after American president Theodore Roosevelt
Answer 5: Not Fake

Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 20 Nov 2020

Q1: A MOBILE PHONE HAS MORE BACTERIA THAN A TOILET SEAT

Answer 1: Not Fake

Q2: MAHINDRA SCORPIO WAS NAMED AFTER ANAND MAHINDRA’S ZODIAC SIGN

Answer 2: Fake

Q3: A COLLEGE IN INDONESIA ACCEPTS COCONUTS AS TUITION FEES

Answer 3: Not Fake

Q4: A PRE-SCHOOLER MADE A GUINNESS WORLD RECORD FOR IDENTIFYING 50 CARTOON CHARACTERS IN 1 MINUTE

Answer 4: Not Fake

Q5: NATURAL HONEY CAN NEVER GET SPOILT

Answer 5:  Fake

Fake or not fake
Image Credit: Flipkart

How To Play Flipkart Fake Or Not Fake Quiz

1.. Download Flipkart App From Google Play Store 

2. Open & Sign In To The Flipkart App.

3. Search “Game Section In The App & Find Fake Or Not Fake Answers Quiz

4. There Will Be A Total Of 5 Questions

5. Answer All The Quiz Questions Correctly To Win Gifts.

You can also Search These Keywords: Fake or not fake 20th nov

fake or not fake answers today
fake or not flipkart answers today
fake or not fake flipkart answers today
flipkart fake or not fake answers
fake or not answer today
superfan flipkart answers today
flipkart fake or not answer
fake or not flipkart today
error: Content is protected !!