Flipkart Power Play With Champions Quiz 24th oct answer

Flipkart Power Play With Champions Quiz Details:

  • Flipkart Quiz Name: Power Play Quiz
  • Prize: Vouchers, Gems, and more
  • Quiz Date: 21 October 2020
  • Quiz Time: 7.15 AM to 11:59 PM

How To Participate In Flipkart Power Play With Champions Quiz details:

  1. Download And Install Flipkart App
  2. Login To Flipkart App
  3. Navigate to Games menu
  4. Search for Power Play Quiz
  5. Ans all 6 questions and become a lucky winner to win vouchers

Note: You can choose your answer according to his/her prediction, this quiz is based on prediction

Flipkart Power Play with Champions Quiz 24 October 2020 Answers

Flipkart Power Play 24 October 2020 Quiz Answers: (Play with Champions)

Question 1) Who will win the match?

Answer: Delhi

Question 2) How many 4s will Shikhar Dhawan hit in this match?

Answer: 4 or more

Question 3) How many wickets will Kolkata take in this match?

Answer: 5 or more

Question 4) Which team will have the better opening partnership?

Answer: Punjab

Question 5) Who will win the match?

Answer: Punjab

Question 6) How many runs will Chris Gayle score?

Answer: 37 (You can select as per your choice)

Flipkart Power Play 23 October 2020 Quiz Answers: 

Q1. Who Will Win The Toss ?

Ans1: Chennai

Q2. Who Will Score More Runs ?

Ans: Faf Du Plessis

Q3. Which Team Will Hit More Sixes In This Match ?

Ans: Mumbai

Q4. Will Bumrah Get A Batsman Clean Bowled In This Match ?

Ans: Yes

Q5. Who Will Win The Match ?

Ans: Mumbai

Q 6. How Many Deliveries Will Be Bowled In This Match ( Including Extras ) ?

Ans. 238

Flipkart Power Play With Champions Quiz Answers 22 October 2020

Question 1) Who will score more runs in this match?

Answer: Jonny Bairstow

Question 2) How many wickets will Rashid Khan take in this match?

Answer: Less than 2

Question 3) Which team will record the highest batting partnership in this match?

Answer: Hyderabad

Question 4) Which team will take more wickets match?

Answer: Rajasthan

Question 5) Who will win the match?

Answer: Rajasthan

Question 6) How many runs will David Warner score in this match?

Answer: 35 (select as per your choice)

Flipkart Power Play With Champions Quiz Answers 21 October 2020

Q1) Will Kolkata lose a wicket in the Powerplay?
Ans: Yes

Q2) Who will score more runs in this game?
Ans: Virat Kohli

Q3) Who will concede less runs in this match?
Ans: Washington Sundar

Q4) How many sixes will Andre Russell hits in this match?
Ans: Less than 2

Q5) How many runs wilL AB de Villiers score in this match?
Ans: 65 (You can select as per your choice)

Q6) Who will win this match?
Ans: Bangalore

Leave a Comment

error: Content is protected !!