Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 24th oct

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers  24 October 2020

Today’s Flipkart Daily Trivia Quiz Details:

  • Flipkart Trivia Quiz Date –  21 October 2020
  • Today’s Flipkart quiz prize – Vouchers, Gems, and More
  • Flipkart Daily Quiz Timing – 12 AM to 11.59 PM
  • Winners: 40000+ vouchers and gems

How To Play Flipkart Daily Trivia Quiz

  • Open Flipkart App
  • Go To Game Zone
  • Click On Daily Trivia Banner
  • Search For Flipkart Daily Trivia Quiz
  • Click on Banner to start the quiz
  • Click on Start Survey.
  • Answer all 5 question

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers  24 October 2020

Q1) Former Australian batsman Simon Katich is currently the coach of which IPL team?

Ans : Royal Challengers Banglore

Q2) Which of these is a stadium in South Africa that has hosted an IPL match?

Ans : Buffalo Park

Q3) Who among these was not one of the ’icon players in the inaugural season of IPL?

Ans : MS Dhoni

Q4) Which of these teams was a part of the first ever-tied IPL match?

Ans : Rajasthan Royals

Q5) Who scored the most runs (158) in the first ever match of the IPL?

Ans : Brendon McCullum

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers  23 October 2020

Q1: Which Team, Playing In The 2020 Season, Has Never Made It To The IPL Finals?

Answer 1: Delhi Capitals

Q2: Which Of These Indian Cities Has Hosted The Most Number Of IPL Matches?

Answer 2: Bangaluru

Q3: What Is The Maximum Number Of Players Allowed In An IPL Squad This Season?

Answer 3: 24

Q4: Which Of These Is The Only Team To Win An IPL Final On Their Home Ground?

Answer 4: Chennai Super Kings

Q5: Who Is The Only Australian To Win Player Of The Series Twice In The IPL?

Answer 5: Shane Watson

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers  22 October 2020

Q1. Which Team Has Played In The Most IPL Finals After Chennai Super Kings?

Answer: Mumbai Indians

Q2. Which Of These Cities Has Never Hosted An IPL Final?

Answer: Delhi

Q3. Identify This Player Who Was The First English Player To Be Bought In The IPL?

Answer: Dimitri Mascarenhas

Q4. Who Was The Most Expensive Indian Player At The IPL 2015 Auction?

Answer: Yuraj Singh

Q5. Which Of These West Indies Players Has Won The Player Of The Series In The IPL More Than Once?

Answer: Sunil Narine

Play with Champion

Que1) Who will score more runs in this match?
Answer: Jonny Bairstow

Q2) How many wickets will Rashid Khan take in this match?
Ans: Less than 2

Q3) Which team will record the highest batting partnership in this match?
Ans: Hyderabad

Q 4) Which team will take more wickets match?
Ans: Rajasthan

Q5) Who will win the match?
Answer: Rajasthan

Q6) How many runs will David Warner score in this match?
Ans: 35 (You can select your choice)

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers  21 October 2020

Que1) This is the IPL journey of which of these players – KKR to RCB to KXIP?
Ans: Chris Gayle

Que2) Which of these teams has this player not played for?
Ans: Rising Pune Supergiant

Que3) Which Indian all-rounder was the most expensive pick of the IPL 2016 auction?
Ans: Pawan Negi

Que4) Which South African city has hosted an IPL final?
Ans: Johannesburg

Que5) Which IPL team has won a match by 10 wickets the most number of times?
Ans: Royal Challengers Bangalore

Leave a Comment

error: Content is protected !!