fake or not fake flipkart answer 7 november, 2020

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Contest Answers 7 nov 2020

How to play the Flipkart Fake Or Not Quiz?

To participate in the Flipkart Daily Quiz, you need to follow these simple steps:

  • Download the Flipkart app on your device
  • Launch the Flipkart app
  • Head over to the ‘Game Zone’ section and click on the ‘Daily Trivia Banner’

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Contest Answers 7 nov 2020 :

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Ans – 7th November 2020

Question 1) The webcam was invented to monitor a coffee pot
Answer 1: Not Fake

Question 2) Suresh Raina was a playback singer in a Bollywood movie
Answer 2: Not Fake

Question 3) Nepali is a scheduled language in India
Answer 3: Not Fake

Question 4) HIV can spread through food
Answer 4: Fake

Question 5) Iceland has no trains for the public
Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today 24 October 2020

Q1: The App ‘TikTok’ Is Not Available In China

Ans: Not Fake

Q2: The Cruise Ship Seen In The Video Is Crossing A Canal In Gujarat

Ans: Fake

Q3: Sachin Tendulkar Is The First Indian Cricketer To Score A Hundred Centuries In Professional Cricket

Ans: Not Fake

Q4: Eyewear Glass Frames Of Iconic Brands Are Made By One Company

Ans: Not Fake

Q5: Flamingo Egg Yolk Is Pink In Colour

Ans: Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today 23 October 2020

Q1: The Population Of Uttar Pradesh Is More Than That Of The USA

Ans: Fake

Q2: Manisha Koirala’s Grandfather Was A Former Prime Minister Of Nepal

Ans: Not Fake

Q3: A Filament Light Bulb Has Been Functioning For Over 100 Years

Ans: Not Fake

Q4: There Is More Plastic By Weight Than Fish In The World’s Oceans

Ans: Fake

Q5: The Sahara Desert Used To Be A Grassland

Ans: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 22 October 2020

Que1) Astronauts dispose of their waste in the Earth’s atmosphere
Ans: Not Fake

Que2) If you stop weight training then the muscles turn to fat
Ans: Fake

Que3) Obituary for ‘Media’ appeared in an Indian newspaper
Ans: Not Fake

Que4) Samsung manufactures display screens for Apple’s iPhones
Ans: Not Fake

Que5) Dogs are banned in Antarctica
Ans: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers – 21 October 2020

Question 1) Winnie the Pooh is banned in China
Answer 1: Not Fake

Question 2) UK returned 15th century Ram idol stolen from India 40 years ago
Answer 2: Not Fake

Question 3) The heart stops for a second when you sneeze
Answer 3: Fake

Question 4) Ducks are being used to control pests on farms
Answer 4: Not Fake

Question 5) There is a ‘Grilled Potato’ flavoured Kit kat chocolate
Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Ans 20th Oct 2020

Question 1) An Indian channel has the highest number of subscribers on YouTube
Answer 1: Not Fake

Question 2) Yuvraj Singh was the first cricketer to hit six sixes in a single over in an international match
Answer 2: Fake

Question 3) A blind man has climbed Mt. Everest
Answer 3: Not Fake

Question 4) Misa Bharti daughter of Lalu Prasad gave a lecture at Harvard
Answer 4: Fake

Question 5) An Indian Man owns and runs the historic East India Company
Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Ans 19th Oct 2020

Question 1) NASA launched the GPM satellite in 2014 after being inspired by the movie ‘Swades’
Answer 1: Fake

Question 2) Two-headed snakes exist in nature
Answer 2: Not Fake

Question 3) The brand ‘Lakme’ gets its name from the French word for Goddess Lakshmi
Answer 3: Not Fake

Question 4) The Nehru government demonetised currency notes with Netaji Subhash Chandra Bose’s picture
Answer 4: Fake

Question 5) The Koala bear is not a bear
Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Ans 17th Oct 2020

Q1) There are no national highways in Andaman
Ans: Fake

Q2) It is safe to stand under a tree during a lightening shower
Ans: Fake

Q3) India makes the highest number of feature films per year in the world
Ans: Not Fake

Q4) A woman gave birth to babies a few weeks apart
Ans: Not Fake

Q5) Tiger Woods hit a golf ball from Asia to Europe
Ans: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Ans 16th Oct 2020

Q1) The Indian Navy uses idli making machines onboard India’s aircraft carrier
Ans: Not Fake

Q2) Britney Spears has sampled a song by Lata Mangeshkar
Ans: Not Fake

Q3) Newborn human babies can naturally swim
Ans: Fake

Q4) Indira Gandhi donated her jewellery to the nation during wartime
Ans: Fake

Q5) Indira Gandhi donated her jewellery to the nation during wartime
Ans: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Ans – 15th Oct 2020

Que1) Birds reject their young ones if humans have touched them
Ans: Fake

Que2) The Moon has rust particles on it because of Earth
Ans: Not Fake

Que3) A railway station in India is located in two states
Ans: Not Fake

Que4) The word ‘unfriend’ was invented by Facebook
Ans: Fake

Que5) Hindi is one of the official languages of the United Nations
Ans: Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Ans 14th October 2020

Q1) There is no Nobel prize for Mathematics because Alfred Nobel’s wife ran away with a mathematician
Ans: Fake

Q2) Male animals can give birth
Ans: Not Fake

Que) India is the largest producer of milk in the world
Ans: Not Fake

Que) Sachin Tendulkar was gifted a Ferrari by the company’s owners
Ans: Not Fake

Que) A temple in India is dedicated to Amitabh Bachchan
Ans: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Contest Answers 13 October :

Q1: What Is The Name Of The New Maggi Noodles Variant That Has The Taste Of Luscious Green Capsicums?

Ans: FAKE

Q2: What Is The Name Of The New Maggi Noodles Variant Where You Would Get A Taste Of Delicious Tomatoes Adding ‘Masti’ To The Maggi Masala Taste?

Ans: NOT FAKE

Q3:  Fill In The Blanks To Get A New Maggi Noodles Variant:- Desi …..

Ans: FAKE

Q4: On The Maggi Website Customers Can Now Choose India’s New Most ….. Taste. Fill In The Blanks

Ans: NOT FAKE

Q5: What Sign Do You Need To Click Below The Respective Noodle Variant To Vote For It On The Maggi Website?

Ans: NOT FAKE

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Contest Answers 12 October 2020

Q1: Bricks From The Ruins Of The Indus Valley Civilization Were Used To Build Railways

Answer 1: Not Fake

Q2: The Nepal Government Held A Meeting At The Mount Everest

Answer 2: Not Fake

Q3: Countries Can Claim Planets For Themselves

Answer 3: Fake

Q4: The Inspiration For Batman Was Taken Mayan Sculpture

Answer 4: Fake

Q5: Tamil Is One Of The Official Languages Of Singapore

Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Contest Answers 11 October 2020

Q1: The Taj Mahal Palace Hotel Is The First Building In India To Be Trademarked

 NOT FAKE

Q2: The Kiwi Fruit Is Native To India

 FAKE

Q3: The World’s Youngest Author Is A 5 Year Old

 FAKE

Q4: The Word ‘GOD’ Can Be Seen On This Turtle’s Shell

 NOT FAKE

Q5: A Foreigner Can Also Be Awarded The Padma Bhushan

 N0T FAKE

People also search these keywords, for a better result you can use these keywords in google search:

People also search for

fake or not fake flipkart answers today

fake or not flipkart answers today

flipkart fake or not today answer

flipkart fake or not answers

fake or not flipkart today
superfan flipkart answers today
flipkart predict and win answers
flipkart super fan answers today
power play flipkart answer
flipkart trivia answers today
flipkart power play answers today
flipkart daily trivia answers today

Leave a Comment