Amazon Quiz Answers win 21st October 2020

Amazon Quiz Answers 21st October 2020: All QUIZ Ans 1 Place

Amazon Quiz 21 October 2020 Answers: Win Rs.10000 Pay Balance

Q1: Question 1. In October 2020, The Indo-American Chamber of Commerce awarded which Indian Businessman the Lifetime Achievement Award?

Ans: Ratan Tata

Q2: As A Part Of UN’s International Day Of Girl Child, 16 Year Old Aava Murto Became The Prime Minister Of Which Country For One Day?

Ans: Finland

Q3: On The Occasion Of Second World Cotton Day, Which Premium Brand Of Indian Cotton Was Launched By Smriti Irani?

Ans: Kasturi Cotton

Q4: What Is The Currency Of The Country This Structure Is Located In?

Ans: Egyptian Pound

Q5: Identify This American President Who Is The Only American President Ever To Have A Patent To His Name.

Ans: Abraham Lincoln

Amazon Quiz 15 October 2020 Answers:- Win Rs.15000

Q1: This Famous Palace Would Be Found In Which City In India?

Ans: Udaipur

Q2: Name This Animal, Also The State Animal Of Sikkim

Ans: Red Panda

Q3: This ‘Golden’ Fort Is Found In Which City In India?

Ans: Jaisalmer

Q4: In Which City, Europe’s Second Oldest Capital City, Is This Picture Taken?

Ans: Lisbon

Q5: Name This Bird Which Also Shares Its Name With A Publishing House.

Ans: Puffin

Amazon Quiz Answers 14th october 2020: Win Dyson Airwrap

Q1: Which Country Is Credited With Inventing This Food Item?

Ans: Italy

Q2: Name This Domed Building Which Is The Largest Church In The World.

Ans: St. Peter’s Basilica

Q3: In Which City Is This Tall Building Located?

Ans: Dubai

Q4: In Which Movie Series Would You Find This Character?

Ans: Star Wars

Q5: In Which Of These Sports, Would This Type Of Glove Usually Be Used?

Ans: Baseball

Amazon Quiz Answers 13 october 2020: Win Oneplus 8 Pro

Q1: After A Gap Of 16 Years, Mineral Exploration Has Started At Which Iconic Mining Region?

Ans: Kolar Gold Fields

Q2: Which International City Is Building A Pilot Electric Road That Will Power Specially Equipped Buses As They Drive?

Ans: Tel Aviv

Q3: The Shanti Swarup Bhatnagar Award Recognises Outstanding Work By Indians In Which Field?

Ans: Science & Technology

Q4: Air India One, A VVIP Aircraft Meant To Fly The Prime Minister And President Of India, Is Manufactured By Which Company?

Ans: Boeing

Q5: The Logo Of Which Of These Organisations Has Recently Been Changed For The First Time Since Its Inception In 1982?

Ans: Sports Authority Of India

Amazon Quiz Answers 12th October 2020:

Get Chance to win Rs. 10, 000 Amazon Pay Quiz Answers

1) Sheikh Sabah Al Ahmad Al Sabah, who recently passed away, was the ruler of which country?


Ans: Kuwait

2)In which of these cities has a single coach AC tram been unveiled with a library inside it- branded as Library on Wheels?


Ans: Kolkata

3)To mark which country’s 71st National Day did the country’s first Mars probe send back a ‘selfie’ from deep space?


Ans: China

4)Which filmmaker has been appointed as the chairman of the governing council of the Film and Television Institute of India?


Ans: Shekhar Kapur

5)Which missile, recently tested by India, is regarded as the fastest supersonic cruise missile in the world?


Ans: BrahMos

What is Amazon Quiz Contest Full Details

Amazon Quiz Contest is an App-only contest that is conducted daily by Amazon India. The daily Amazon Quiz starts from morning 8 AM to 12 Noon every day. Candidates can participate in the quiz contest and win exciting Price Daily. The winners of the Amazon Daily Quiz contest are selected using the lucky draw. The winners’ list will be announced on the 30th of every month.

How to Play Amazon Quiz Contest Daily?

  1. You need to have installed the Amazon App on your mobile device. If not you can download it from the Google Play store.
  2. Register yourself or login to start playing the Amazon Daily Quiz contest.
  3. You can get all the Amazon Quiz daily by clicking on the left side on the navigation bar on your Android or iOS devices.
  4. Amazon Quiz starts daily at 8.01 am in the morning and also there are other Amazon quiz answers which we keep you updated daily on our Zingoy telegram.
  5. You will get the 5 sets of questions for which you need to choose the right answers which you can get on Zingoy.
  6. The winner of the Amazon Quiz is declared on the Amazon winner list.

Check Also This Quiz and win: Flipkart Quiz

Leave a Comment

error: Content is protected !!